Bruidsfotograaf Zuid-Holland

Op zoek naar een unieke bruidsfotograaf in het prachtige Zuid-Holland?

Bij Mariska Kleij Fotografie, dé expert bruidsfotograaf in Zuid-Holland, vinden jullie wat jullie zoeken. Met een diepe passie voor het vastleggen van jullie speciale dag, zet ik elk moment om in een authentiek en uniek verhaal dat blijvend is.

Als jullie bruidsfotograaf in Zuid-Holland leg ik niet alleen kostbare momenten vast, maar transformeer ik deze in kunstwerken. Of het nu gaat om een romantische ceremonie aan de kust van Zuid-Holland of een intieme viering in een Zuid-Hollands dorpje, mijn doel is om de essentie van jullie dag te vangen.

Als bruidsfotograaf in Zuid-Holland gebruik ik mijn kennis van de regio om de natuurlijke schoonheid en unieke sfeer van Zuid-Holland in jullie trouwfoto’s te verwerken. Met aandacht voor detail en gevoel voor emotie, leg ik elk belangrijk moment vast.

Elke bruiloft in Zuid-Holland is uniek en mijn visie als bruidsfotograaf in Zuid-Holland is om jullie verhaal te vertellen. Kies voor Mariska Kleij Fotografie als jullie bruidsfotograaf in Zuid-Holland voor ervaring, creativiteit, en een diepe liefde voor de regio.

Mijn visie als bruidsfotograaf in Zuid Holland

Elke bruiloft is uniek, en daarom neem ik de tijd om jullie als koppel te leren kennen. Ik wil begrijpen wat jullie bindt en wat jullie dag zo bijzonder maakt. Mijn visie is om die kostbare momenten vast te leggen, van de eerste zenuwachtige glimlach tot de laatste vreugdevolle dans, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een diepgaand gevoel voor emotie.

Waarom kiezen voor Mariska Kleij Fotografie als jullie bruidsfotograaf in Zuid-Holland?

Ervaring is mijn steunpilaar, met jarenlange expertise in het vastleggen van onvergetelijke trouwdagen voor talloze bruidsparen.

Mijn creatieve benadering resulteert in adembenemende, unieke foto’s die niet slechts beelden zijn, maar verhalen vertellen.

Ik koester de kleine details en emotionele momenten die jullie dag buitengewoon maken, met een ongeëvenaarde zorg en aandacht.

Mijn liefde voor Zuid-Holland als lokale bruidsfotograaf stelt me in staat om de beste locaties en verborgen juweeltjes te kennen, wat resulteert in prachtige herinneringen van jullie huwelijksdag.

Mijn werkwijze

Datumcheck

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag? Op vrijdag vinden de meeste bruiloften plaats. Wees daarom op tijd met het vastleggen van een fotograaf. Als ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben, dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Ik vind het fijn om jullie vooraf te ontmoeten, te kijken hoe het klikt tussen ons. Graag hoor ik over jullie plannen en wensen. Samen kijken we hoe mijn rol ingevuld kan worden. Daarnaast kunnen jullie diverse voorbeelden bekijken, zo kunnen jullie meteen inspiratie en ideeën opdoen voor jullie eigen trouwdag.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie een pakket gekozen hebben krijgen jullie een opdrachtbevestiging van mij met daarin een samenvatting van de gemaakte afspraken. Hierin staat hoe laat ik aanwezig ben en tot hoe laat ik blijf. Indien jullie een album hebben gekozen, staat dat er ook in en alle extra afspraken die gemaakt zijn. De opdracht is definitief als jullie een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag overmaken (deze wordt verrekend met de eindfactuur).

Jullie trouwdag

Als bruidsfotograaf ben ik er het liefst in de ochtend al bij, tijdens het aankleden. Ik ga onopvallend te werk dus je zult bijna niet merken dan ik er ben. Als we op locatie foto’s gaan maken dan neem ik juist het voortouw, op een ontspannen manier. Tijdens de ceremonie en gedurende de verdere dag zal ik en alle bijzondere momenten weer vastleggen zonder daarbij op de voorgrond aanwezig te zijn.

Na jullie bruiloft

Binnen 48 uur zal ik een kleine preview sturen. Ik streef erna binnen zes weken de foto’s te kunnen leveren. Jullie ontvangen de foto’s in hoge resolutie zonder watermerk. Voor het album ontvangen jullie via de mail een digitaal voorbeeld van het album. Op dit voorstel kunnen jullie nog wijzigingen doorgeven zoals foto’s wisselen en lay-out correcties. Na het goedkeuren van het album heeft de drukker nog ongeveer 4 weken nodig om het album te drukken.

Tarieven

Vanaf 1195,-

Bij Mariska Kleij Fotografie begrijp ik als geen ander hoe belangrijk en bijzonder jullie trouwdag is. 

Mijn passie is om jullie dag vast te leggen zoals die werkelijk is, vol met onvergetelijke momenten en pure emoties. Van de ceremonie tot de receptie en van de speeches tot de dansvloer, ik ben erbij om elk detail vast te leggen.

Een persoonlijke kennismaking staat bij mij centraal, zo kan ik dieper ingaan op wat echt belangrijk is voor jullie en ervoor zorgen dat ik alle speciale momenten vastleggen. 

Als trouwfotograaf richt ik me op documentaire trouwfotografie. Dit betekent dat ik de essentie van jullie dag vastleg zonder deze te regisseren. Ik focus niet alleen op de grote gebeurtenissen, maar ook op de kleine gebaren en emoties die jullie dag zo speciaal maken.

Benieuwd naar mijn werk of willen jullie meer informatie over mijn tarieven en pakketten? Neem dan gerust contact met me op. Ik ga graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken.

Inclusief

  • Minimaal 6 uur fotografie
  • Een preview binnen 48 uur.
  • Minimaal 300 foto’s, geleverd op een prachtige USB- Stick.
  • Een mini verrassings trouwalbum met prachtige foto’s van de reportage
  • Een kennismakingsgesprek bij mij thuis.

Goed om te weten

  • Alle prijzen zijn inclusief btw
  • Extra uren fotografie voor 150 euro per uur.
  • Inclusief reiskosten.
  • De genoemde uren betreffen aaneengesloten uren fotografie.

Wat andere bruidsparen zeggen

Ik ben Mariska

Jullie bruidsfotograaf

 

Jullie bruiloft is een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Natuurlijk wil je dat deze dag op de best mogelijke manier wordt vastgelegd, als een blijvende herinnering. Als trouwfotograaf ben ik de hele dag aanwezig, vaak van de voorbereidingen tot het (begin van het) feest. Daarom is naast de fotografiestijl, een goede klik net zo belangrijk. Niets is zo vervelend als een fotograaf om je heen die je niet aardig vindt.

Omdat we beiden moeten kijken of we een goede match zijn, spreek ik graag vrijblijvend met jullie af om alle wensen en ideeën door te nemen. Zo kan ik goed inschatten of ik de foto’s kan leveren die jullie graag willen en kunnen jullie bepalen of je mij er de hele dag bij wilt hebben. We ontmoeten elkaar bij mij thuis in Hellevoetsluis, waar ik diverse trouwalbums heb liggen.

We bespreken ook de dagindeling en ik hoor graag meer over jullie, zoals hoe jullie elkaar hebben leren kennen. 

 

Plan een kennismakingsgesprek

Let's make memories!