logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Gefeliciteerd!! Jullie gaan trouwen.

Welkom bij Mariska Kleij Fotografie.
Jouw bruidsfotografe voor onvergetelijke documentaire trouwreportages, met liefde vastgelegd. Mijn passie ligt in het vereeuwigen van de meest betoverende momenten op jullie speciale dag, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren. Als  documentaire trouwfotograaf  leg ik de essentie van jullie liefdesverhaal vast op een manier die echt, ontspannen en ongeposeerd is.  Ik richt me op de spontane lach, de tranen van geluk en de onvervalste liefde die jullie delen met elkaar en met jullie geliefden. Ik ben ervan overtuigd dat de meest onvergetelijke herinneringen tot stand komen wanneer jullie je geheel op jullie gemak voelen en onbekommerd kunnen genieten van elke seconde van jullie trouwdag.

Bruiloften

Bij Mariska Kleij Fotografie begrijp ik als geen ander hoe belangrijk en bijzonder jullie trouwdag is. 

Mijn passie is om jullie dag vast te leggen zoals die werkelijk is, vol met onvergetelijke momenten en pure emoties. Van de ceremonie tot de receptie en van de speeches tot de dansvloer, ik ben erbij om elk detail vast te leggen.

Een persoonlijke kennismaking staat bij mij centraal, zo kan ik dieper ingaan op wat echt belangrijk is voor jullie en ervoor zorgen dat ik alle speciale momenten vastleggen. 

Als trouwfotograaf richt ik me op documentaire trouwfotografie. Dit betekent dat ik de essentie van jullie dag vastleg zonder deze te regisseren. Ik focus niet alleen op de grote gebeurtenissen, maar ook op de kleine gebaren en emoties die jullie dag zo speciaal maken.

Benieuwd naar mijn werk of willen jullie meer informatie over mijn tarieven en pakketten? Neem dan gerust contact met me op. Ik ga graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken.

6 uur fotografie voor 1195 euro.
  • Inclusief een album 20 x20 met 10 pagina’s.
  • Minimaal 200 digitale foto’s in hoge resolutie.
  • Extra uren fotografie voor 150 euro per uur.
  • Een kennismakingsgesprek bij mij thuis.
  • Inclusief reiskosten.

Trouwalbums

Jullie trouwdag is echt een dag om nooit te vergeten. Zo vol met liefde, tranen van geluk en momenten die je voor geen goud wilt missen. Ik zorg ervoor dat al die herinneringen niet alleen op je telefoon of computer blijven staan, maar ook in een supermooi, handgemaakt trouwalbum komen.

In deze tijd waarin alles digitaal is, is het super bijzonder om iets tastbaars te hebben. Gewoon lekker door jullie trouwalbum bladeren, de mooie materialen voelen en die bijzondere dag weer helemaal opnieuw beleven. Zo’n album is echt meer dan alleen een stapel foto’s,  het neemt je mee terug naar jullie speciale dag.

Ik leg me helemaal toe op het maken van jullie album. Alles, van het kiezen van de materialen tot hoe de foto’s erin komen te staan, doe ik met mega veel liefde en aandacht. Het gaat erom dat jullie connectie eruit springt, en dat zie je terug in elk stukje van het album.

Ik kies alleen het allerbeste materiaal, zodat jullie trouwalbum voor altijd mooi blijft. Dankzij de topkwaliteit papier komen de kleuren en details van jullie foto’s helemaal tot hun recht.

Elke trouwdag is uniek, en dus verdient elk stel een album dat precies laat zien wie zij zijn. Ik werk supergraag met jullie samen om iets te maken dat helemaal past bij wat jullie willen en leuk vinden. Of je nu van klassiek houdt of meer van een strakke, moderne look, we vinden samen iets dat bij jullie past.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en neem een kijkje in de voorbeeldalbums. Laat je inspireren door alle verschillende materialen, stijlen en de manier waarop ze zijn afgewerkt.

Werkwijze

Datumcheck

  • Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag? Op vrijdag vinden de meeste bruiloften plaats. Wees daarom op tijd met het vastleggen van een fotograaf. Als ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben, dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

  • Ik vind het fijn om jullie vooraf te ontmoeten, te kijken hoe het klikt tussen ons. Graag hoor ik over jullie plannen en wensen. Samen kijken we hoe mijn rol ingevuld kan worden. Daarnaast kunnen jullie diverse voorbeelden bekijken, zo kunnen jullie meteen inspiratie en ideeën opdoen voor jullie eigen trouwdag.

Opdrachtbevestiging

  • Wanneer jullie een pakket gekozen hebben krijgen jullie een opdrachtbevestiging van mij met daarin een samenvatting van de gemaakte afspraken. Hierin staat hoe laat ik aanwezig ben en tot hoe laat ik blijf. Indien jullie een album hebben gekozen, staat dat er ook in en alle extra afspraken die gemaakt zijn. De opdracht is definitief als jullie een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag overmaken (deze wordt verrekend met de eindfactuur).

Jullie trouwdag​

  • Als bruidsfotograaf ben ik er het liefst in de ochtend al bij, tijdens het aankleden. Ik ga onopvallend te werk dus je zult bijna niet merken dan ik er ben. Als we op locatie foto’s gaan maken dan neem ik juist het voortouw, op een ontspannen manier. Tijdens de ceremonie en gedurende de verdere dag zal ik en alle bijzondere momenten weer vastleggen zonder daarbij op de voorgrond aanwezig te zijn.

Na jullie bruiloft

  • Binnen 48 uur zal ik een kleine preview sturen. Ik streef erna binnen zes weken de foto’s te kunnen leveren. Jullie ontvangen de foto’s in hoge resolutie zonder watermerk. Voor het album ontvangen jullie via de mail een digitaal voorbeeld van het album. Op dit voorstel kunnen jullie nog wijzigingen doorgeven zoals foto’s wisselen en lay-out correcties. Na het goedkeuren van het album heeft de drukker nog ongeveer 4 weken nodig om het album te drukken.

 

Dit zeggen andere bruidsparen

Tamira en Chris.
Tamira en Chris.
Lees verder
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad met Mariska als fotograaf. Ondanks dat ik er niet van houd om voor een camera te staan is het haar gelukt om super mooie foto's van ons en onze dag te maken. Alles eromheen was ook super verzorgd. We hebben eerst een heel mooi pre album gekregen met een USB stick met alle foto's en heel leuk verpakt, echt een cadeautje. En vervolgens ons trouwalbum waaraan ze veel aandacht heeft besteed om het aan onze wensen te laten voldoen. Al met al was alles tot in de puntjes verzorgd. Aanrader!!!!
Lindsey en Rens
Lindsey en Rens
Lees verder
"28 mei zijn wij getrouwd, Mariska is de hele dag bij ons geweest om alle mooie momenten vast te leggen. Mariska heeft oog voor detail, op de meeste momenten hadden we niet eens in de gaten dat ze foto's maakte. Buiten het geweldige resultaat is Mariska ook nog eens een ontzettend aardige vrouw die onze wensen volledig begreep! Wij raden Mariska voor 1000% procent aan! Een fotograaf nodig voor jullie bruiloft, niet twijfelen en Mariska in de arm nemen! Het was een onvergetelijke dag die we nu voor altijd op beeldhebben staan door Mariska. Mariska ontzettend bedankt voor alles! Iedereen roept over de geweldig mooie foto's!"
Pamele en Kenny
Pamele en Kenny
Lees verder
Mariska wat ben jij geweldig! Niet alleen als fotografe maar ook als mens! De passie voor fotografie is bij jou goed te merken en te zien! Je bent lekker relaxt en professioneel tegelijk. Onze mooiste dag heb jij vastgelegd, en hoe! Net van jou de usb-stick ontvangen met een mini album! Werkelijk waar verrast, dankjewel! Het grote album moet nog komen die uiteraard fantastisch wordt! Maar tot nu toe raad ik jou iedereen aan. Mariska je bent een topper!
Previous
Next