Bruiloft op landgoed Te Werve

Bruiloft van Pamela en Kenny bij landgoed Te Werve in Rijswijk

Op 18 Mei begon voor mij het trouwseizoen weer. Altijd weer een leuk moment. De eerste bruiloft van dit jaar was die van Pamela en Kenny op het Landgoed Te Werve in Rijswijk

De grote dag

De dag begon voor mij bij het huis van Pamela en Kenny waar Pamela zich klaar ging maken voor deze mooie dag. Kenny was die nacht lekker met zijn ouders in een hotel gaan slapen.  Pamela was al naar de kapper en de visagist geweest toen ik aankwam. Ik begon met de foto’s van de jurk en de ringen. Daarna was het tijd om de jurk aan te trekken, met de hulp van haar moeder. Het was een prachtige jurk vol met kant. Echt een plaatje.  Toen ben ik naar buiten gegaan om de aankomst van Kenny te fotograferen. Ik had geen idee in wat voor auto hij aan zou komen.  Maar van een afstand hoorde je al dat de bruidegom er aan kwam. In een Ferrari nog wel. Echt super gaaf. Samen met zijn trotse vader kwam hij de straat in gereden. Eindelijk kon het bruidspaar elkaar voor het eerst zien die dag, altijd weer een speciaal moment. Nadat de bruid en bruidegom elkaar goed bekeken hadden en ook even de familie gedag gezegd te hebben was het tijd voor de rit naar de fotolocatie.

De fotoshoot

De fotolocatie was waar ook de bruiloft en het feest plaats vond namelijk het landgoed Te Werve in Rijswijk. Wat een ongelofelijk mooie locatie was dat. Genoeg mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Eerst gingen we foto’s maken met hun dochtertje Nena erbij. Wat deed ze het goed zeg. En wat zag ze er ook mooi uit! Daarna was het tijd om alleen van het bruidspaar foto’s te maken. En wat ik al zei er waren genoeg mooie plekjes op het landgoed en met z’n mooi bruidspaar was een feestje voor mij om daar foto’s te maken.

De ceremonie

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie. Het was die dag helaas te fris om de ceremonie buiten te doen maar binnen was een heel mooi zaaltje waar nu de ceremonie plaats vond. Ik vond het een mooie liefdevolle ceremonie waarbij Nena lekker bij papa en mama opschoot mocht zitten of een beetje rond lopen. Af en toe stal ze zelfs de show. Na het jawoord was het tijd voor de bruidstaart en een mooie speech van de vader van de bruidegom. En daarna een heerlijk diner waarbij iedereen gezellig hier en daar ging zitten. Een gezellige niet formele setting. 

Het feest

’s Avonds was het tijd voor het feest waarbij eerst de kleintjes lekker gingen dansen. Maar na zo’n lange dag moesten die toch echt naar bed toe. Na de mooie openingsdans van Kenny en Pamela begon het feest echt. Voor mij zat de dag er toen op maar het feest ging nog tot in de late uurtjes door. Ik vond het echt een hele mooie en liefdevolle dag en ik ben blij dat ik die voor jullie mocht vastleggen!