Bruiloft in Vlaardingen van Marcel en Talitha

Trouwen in 2020, wat een uitdaging is dat! En wat hebben veel bruidsparen tegenslagen gehad en de bruiloft moeten verzetten naar een datum verderop of zelfs naar volgend jaar!
Dit was ook het geval voor Marcel en Talitha. Ze zouden eigenlijk gaan trouwen in juni 2020 maar door de corona maatregelen was dit niet meer mogelijk. De bruiloft werd verzet naar mei 2021 maar ook dit kon helaas weer niet doorgaan. Dus het werd 18 september 2021!

De bruiloft

Eindelijk kon de bruiloft doorgaan. En wat een mooie dag was het!!
De dag begon voor mij bij Marcel en Talitha thuis waar Talitha zich klaar maakte voor de grote dag. Haar en make-up werd gedaan en haar moeder was erbij om haar te helpen met haar jurk. En hoe bijzonder is het als je moeder een bruidsmodezaak heeft en je dus bij haar je droomjurk hebt gevonden.
Daarna liep ik naar Marcel die een paar straten verderop zich ook klaar maakte voor deze bijzondere dag.
Marcel had niet veel wensen voor de bruiloft maar hij wilde wel de auto uitkiezen waarmee hij zijn bruid kwam ophalen, een stoere Audi cabrio.

De fotoshoot

Van daaruit zijn we naar Broekpolder gereden waar we de trouwfoto’s zijn gaan maken. Het is het leefgebied van de Schotse hooglanders. Het bestaat uit water, open grasland, bloemen- en kruidenvelden en donker bos. Zeker in de zomer staan de Hooglanders vaak in het water voor verkoeling. Een uniek gezicht! En extra bijzonder omdat Talitha en Marcel een winkel hebben die Cows and more heet! Dus een paar foto’s met de schotse hooglanders mocht zeker niet ontbreken.

De ceremonie

Na de foto’s was het tijd voor de ceremonie die plaats vond bij de buitenplaats in Vlaardingen. Een prachtige trouwlocatie midden in het groen waar je de vogeltjes op de achtergrond hoort fluiten.
Het was een mooie intieme ceremonie met een lach en een traan.
Na de ceremonie was het tijd voor de taart en een drankje. Ook hier werden nog mooie woorden gesproken door de vader en de moeder van de bruid.
Terwijl de gasten lekker aan hun drankje zaten zijn Marcel Talitha en ik nog even weg geslopen om nog een paar foto’s met wat rookbommen te maken. Dit was voor mij ook de eerste keer maar wat een gaaf effect geeft dat zeg!!

Marcel en Talitha ik vond het super dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen.

Heb je ook interesse in mijn als jullie trouwfotograaf neem dan gauw contact met mij op.