Bruidspaar tegen een muurtje in Schiedam

Bruiloft in Vlaardingen

Bruiloft in Vlaardingen

Op zaterdag 9 september 2023 was ik getuige van een prachtige bruiloft in Vlaardingen. Danny en Sabrina gaven elkaar het jawoord in het stadhuis van Vlaardingen en vierden hun liefde met een feest in Hoppe in Schiedam.

De voorbereidingen voor de bruiloft in Vlaardingen

De dag begon voor mij bij Danny thuis. Zijn beste vrienden en getuigen waren erbij om hem te helpen met het aantrekken van zijn pak. Nadat Danny klaar was, ging ik naar Sabrina, die bij haar stiefvader thuis in de weer was met de laatste voorbereidingen. Haar dochters waren ook aanwezig en waren al helemaal klaar voor de grote dag. Sabrina’s vriendin hielp haar in haar prachtige trouwjurk en ook de dochters hadden mooie jurkjes aan.

Ondertussen was Sabrina’s stiefvader druk in de weer om alles klaar te zetten voor de gasten. Zij werden ontvangen in de tuin en daarna opgehaald met een prachtige oude bus. Danny kwam Sabrina en hun dochters halen in een mooie oude kever cabriolet.

De ceremonie

Nadat iedereen er was, vertrokken we naar het stadhuis van Vlaardingen. Daar vond een liefdevolle en ook grappige ceremonie plaats. Er was ook aan de overleden moeder van Sabrina gedacht. Haar foto stond op een eigen stoel in de zaal. Ook de dochters hadden een belangrijke taak deze dag, zij brachten de ringen.

Na de ceremonie mocht het bruidspaar over de oudste drempel van Nederland springen. Dit is een traditie die in het stadhuis van Vlaardingen wordt gevierd.

De taart

Daarna gingen we door naar de feestlocatie Hoppe in Schiedam. Daar werd de prachtige bruidstaart aangesneden. Danny en Sabrina werden hierbij geholpen door hun dochters. Na de taart en een toost was het tijd voor de fotoshoot.

De fotoshoot

De fotoshoot vond plaats in Schiedam. Eerst gingen we naar de Kuyper destilleerderij. Hier was een prachtig oud straatje dat ideaal was voor een fotoshoot. De kinderen gingen daarna samen met de gasten een rondvaart doen terwijl wij doorgingen naar het Juliapark.

Het Juliapark is een prachtig en groen park met mooie bruggetjes, een grote vijver en prachtige bloemenstruiken. Het was een perfecte locatie voor een fotoshoot met een bruidspaar.

Het diner

Na de fotoshoot was het alweer tijd voor het diner. De stiefvader van Sabrina gaf een mooie en ontroerende speech. Daarna werd er heerlijk gegeten.

Bruiloft met DJ Stefan Bouman in Hoppe in Schiedam

Na het diner was het tijd voor het feest. Er werd vrolijk gedanst en gefeest. Ook kwam Q music DJ Stefan Bouman nog even om te spelen. Danny en Sabrina hadden Stefan leren kennen tijdens een wintersport vakantie van Q music die ze hadden gewonnen.


Een onvergetelijke bruiloft in Vlaardingen

Het was een geweldig feest. Danny en Sabrina straalden van geluk en iedereen genoot van hun liefde.

Danny en Sabrina ik wens jullie nog vele gelukkige jaren samen.