logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Bruiloft van Mieke en Tijs op de Euromast

Bij de bruiloft van Mieke en Tijs was ik als tweede fotograaf aanwezig. Dit heeft als groot voordeel dat de ene fotograaf bij de bruid kan fotograferen tijdens het aankleden en de andere fotograaf bij de bruidegom. En ook tijdens de bruidsreportage en de ceremonie heb je veel variatie in foto’s omdat er van verschillende kanten foto’s worden gemaakt.

De bruidsreportage

’s Morgens nadat Tijs zijn bruid bij haar ouders had opgehaald met een stoere trouwauto zijn we doorgereden naar een schitterend landgoed in Oostvoorne. Daar hebben we foto’s gemaakt bij een 300 jaar oude boom. Wat een prachtig gezicht was dat. Helaas ging het al snel regenen en moesten we naar binnen vluchten. Daarna zijn we doorgereden naar Rotterdam waar we onder een viaduct vol met mooie graffiti wat stoerdere trouwfoto’s hebben gemaakt. Vooral in zwart wit doen dit soort foto’s het erg goed vind ik altijd.

De Euromast

De Euromast is het icoon van de stad Rotterdam waar je kunt eten, drinken, feesten, slapen en natuurlijk ook kunt trouwen! Dat dachten Mieke en Tijs dus ook. Alleen mocht niemand van de gasten het weten, het moest één grote verrassing blijven. En dat is gelukt!! Niemand wist waar de bruiloft zou zijn. De gasten moesten allemaal naar Restaurant Stroom komen waar de bruidegom op ze zat te wachten. De bruid was ondertussen met haar vader ergens anders in Rotterdam nog even wat drinken. De gasten werden toen allemaal met de watertaxi naar de Euromast gevaren. Dat was echt gaaf zeg. Tijdens de ceremonie had je een prachtig uitzicht over Rotterdam. En na afloop hebben we daar natuurlijk ook nog wat prachtige foto’s van het bruidspaar gemaakt met op de achtergrond de skyline van Rotterdam. Ik vond het een hele bijzondere bruiloft om mee te maken!