logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Bruiloft Chantal en Michael bij de Ruïne Ravensteyn in Heenvliet

De grote dag

De trouwdag van Chantal en Michael begon voor Chantal
bij haar ouders thuis in Spijkenisse. Daar was zij die nacht op haar oude kamer blijven slapen. Michael bereidde zich thuis voor op de grote dag. Mijn dag begon dan ook bij Chantal haar ouders. Na een kopje thee kwam de kapster om Chantal haar haar te gaan doen. Daarna was het tijd voor de visagie. Ik vind het altijd erg leuk om van alle voorbereidingen ook foto’s te maken. Toen was het tijd voor de jurk. Chantal had de luxe dat de visagist ook de gene was waarbij ze haar trouwjurk had gekocht dus zij hielp haar met het aantrekken van de jurk. Terwijl Chantal bijna klaar was hoorde ze via het zolderraam Michael al aankomen en daarmee kwamen ook de zenuwen van Chantal.

Ceremonie

Na het altijd mooie moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien was het tijd om te vertrekken naar het voormalig stadhuis in Spijkenisse. Daar vond onder het toeziend oog van vrienden en familie de ceremonie plaats.

Bruidsreportage

Na de ceremonie en de balkonscene was het tijd voor de fotoreportage in Heenvliet bij de Ruïne Ravensteyn. Wat een prachtige locatie is dat zeg. Gelukkig was het een mooie dag en konden we goed gebruik maken van het prachtige landgoed rondom de ruïne. Het landgoed heeft zoveel mooie plekjes. Op zo’n mooie locatie wil ik wel foto’s blijven maken maar het was al weer tijd om door te gaan.

Het feest

Na de bruidsreportage vertrok het bruidspaar in hun prachtige trouwauto richting restaurant Breezze in Brielle. Daar stonden alle gasten al te wachten op het bruidspaar met confetti kanonnen. Na de toost was het tijd om de taart aan te snijden. Er werden door de gasten nog wat speeches gegeven en er was nog een leuk spel voor het bruidspaar. Daarna was het tijd voor het diner. Het was een heerlijke barbecue met lopend buffet. Bedankt Chantal en Michael dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn en ik hoop dat jullie nog lekker nagenieten bij het bekijken van het prachtige trouwalbum.