Moment Design fotoshoot

Certificering moment design fotograaf

Eindelijk was het zover. Mijn certificering voor moment design fotograaf.
Nadat ik een individuele opleiding tot moment design fotograaf had gevolgd bij Karin Verhoog wilde ik ook de volgende stap zetten. De certificering. Op 10 Juni was het zover. We hadden afgesproken bij de prachtige Loonse – Drunense duinen. Na een klein mondeling examen was het tijd om het koppel te ontmoeten, Mike en Marie-Hélène. Helaas voelde Marie-Hélène zich niet zo lekker maar ze wilde toch heel graag de fotoshoot door laten gaan. Na een klein stukje gelopen te hebben begonnen we aan de moment design fotoshoot terwijl Karin mee keek. Best een beetje spannend. Maar het ging heel erg goed. Ondanks dat Marie-Hélène zich niet lekker voelde vonden ze allebei de moment design fotoshoot een hele bijzondere ervaring. En ze vonden de foto’s achteraf prachtig. Ik heb mijn certificaat behaald en ik hoop nog vele koppels en gezinnen met deze mooie techniek te mogen fotograferen. Wil je ook zo’n mooie en bijzondere moment design fotoshoot ervaren? Neem dan contact met mij op.