Een bijzondere dag in de duinen: moeder en dochter fotoshoot

Als fotograaf ben ik ontzettend dankbaar dat ik deel mocht nemen aan de betekenisweek van het moment design collectief. Deze week staat in het teken van het geven van een bijzondere fotoshoot aan mensen die getroffen zijn door een ingrijpende ziekte. Een van de bijzondere shoots die ik mocht verzorgen was die van Yvonne en haar dochter Ashley.

Ashley heeft te maken met een eetstoornis en vecht nog elke dag tegen deze verschrikkelijke ziekte. Yvonne wilde haar dochter graag laten zien dat zij er mag zijn en dat zij ontzettend veel van haar houdt. Het was een prachtige en ontroerende ervaring om deze twee bijzondere vrouwen vast te leggen op beeld.

Voor deze fotoshoot hebben we gekozen voor een locatie in de mooie duinen van Rockanje. Toen we aankwamen op de dag van de shoot, regende het helaas nog. Maar na even te hebben gewacht klaarde het op en konden we alsnog aan de slag gaan.

Ik vind het geweldig dat ik als fotograaf een klein beetje bij kan dragen aan het geluk en de betekenis die deze shoot voor Yvonne en Ashley had. Fotografie is zo veel meer dan alleen het vastleggen van een beeld. Het is een manier om emoties, gevoelens en connectie vast te leggen. En deze shoot was daar een prachtig voorbeeld van.

Ik ben ervan overtuigd dat deze fotoshoot voor Yvonne en Ashley een bijzondere herinnering zal zijn. Een moment waarop ze samen konden zijn en waarop ze konden laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hieraan heb mogen bijdragen en hoop dat deze foto’s nog vele jaren een belangrijke betekenis zullen hebben voor deze twee bijzondere vrouwen.