Familie fotoshoot in Hellevoetsluis

Wat leuk was het om deze familie voor de tweede keer te fotograferen. Twee jaar geleden hadden we een gezellige fotoshoot op het strand. Die shoot leverde spontane en vrolijke beelden op waar ze nog steeds heel blij mee zijn. Maar de familie is weer uitgebreid en de kleindochter weer wat ouder dus het was tijd voor een nieuwe shoot.

Dit keer hadden we gekozen voor een bos in Hellevoetsluis als locatie. De natuur hier is prachtig, vooral met een mooie strook vol gele koolzaadbloemen die we tegenkwamen. Deze bloemen gaven een mooi contrast met het groen van het bos en zorgden voor een levendige achtergrond.

Elke keer als ik deze familie fotografeer, word ik eraan herinnerd waarom ik dit werk zo graag doe. Het vastleggen van hun groei en hun gezamenlijke momenten is altijd weer bijzonder. De fotosessie in het bos van Hellevoetsluis was wederom een succes en leverde mooie beelden op die hopelijk nog lang gekoesterd zullen worden. Ik kijk ernaar uit om hen in de toekomst weer voor mijn lens te hebben