logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Familie fotoshoot op het strand

Er is iets magisch aan het vastleggen van familie fotoshoot op het strand.

Onlangs had ik het genoegen om een fotoshoot te doen voor een liefdevolle familie op een schitterend strand. De familie was gekleed in kleurrijk gecoördineerde outfits

We begonnen met enkele groepsfoto’s in de duinen. Het was al snel duidelijk dat deze familie veel lol had met elkaar. Daarna namen we de tijd voor kleinere groepsfoto’s, zoals de zussen samen, de ouders samen en elk stelletje.

Tijdens de fotoshoot heerste er een ontspannen en vrolijke sfeer. Ik had een reeks vragen en kleine opdrachten voorbereid die iedereen op hun gemak stelden. Door leuke vragen te stellen en interactieve spelletjes te spelen, lukte het mij om de spontane, oprechte emoties van de familieleden vast te leggen. Tegen het einde van de shoot, toen de zon langzaam onderging, namen we enkele laatste foto’s met de adembenemende zonsondergang op de achtergrond.

De familie fotoshoot op het strand was niet alleen een gelegenheid om mooie foto’s te maken, maar ook een kans voor de familie om samen tijd door te brengen en te genieten van elkaars gezelschap in een prachtige omgeving.

Wil je nog een familie shoot op het strand zien kijk dan hier