logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF
Familie met ouders en kinderen en hun partners zittend in het hoge gras

Familie fotoshoot buiten op het strand

Het is altijd een bijzondere ervaring wanneer ik de kans krijg om dezelfde familie meerdere keren te fotograferen. Onlangs had ik het genoegen om voor de tweede keer een fotoshoot te organiseren voor een fantastische familie, die sinds onze laatste ontmoeting was uitgebreid.
 
Deze keer hadden we voor een familie fotoshoot buiten gekozen. Voor deze bijzondere familie fotoshoot buiten, kozen we een prachtige locatie in de duinen, precies tijdens het gouden uurtje. De duinen van Oostvoorne is één van mijn favoriete plekken om te fotograferen. Of het nou winter, lente, zomer of herfst is, het is daar altijd mooi.

Tijdens de fotoshoot heerste er een ontspannen en vrolijke sfeer. Ik heb een reeks vragen en kleine opdrachten voorbereid die iedereen op hun gemak stelden. Door leuke vragen te stellen en interactieve spelletjes te spelen, lukte het mij om de spontane, oprechte emoties van de familieleden vast te leggen

Tegenwoordig wonen de ouders van deze familie in Spanje, en als een mooi aandenken siert een van de foto’s van onze shoot de muur van hun nieuwe huis. Het is een blijvende herinnering aan een vreugdevolle dag, vastgelegd tijdens onze familie fotoshoot buiten in de natuur.

Wil je ook zo’n leuke familie fotoshoot buiten. Neem dan contact met me op.