logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Familie fotoshoot Rotterdam

Pure, ongedwongen foto’s van jullie familie in Rotterdam

Ben je op zoek naar een familie fotoshoot in Rotterdam die de unieke band binnen jullie gezin op authentieke wijze vastlegt?

Ik ben Mariska, een gepassioneerde fotograaf gespecialiseerd in familie fotoshoots in Rotterdam. Mijn missie is om de liefde en verbinding binnen jullie gezin te vereeuwigen in prachtige, natuurlijke beelden.

Ik geloof dat de mooiste momenten zich voordoen in de alledaagse interacties. Of het nu gaat om stoeien met broers en zussen of tedere knuffels en kusjes, die pure, ongedwongen momenten vertellen het verhaal van jullie gezin.

Tijdens mijn familie fotoshoots in Rotterdam staat authenticiteit centraal. Ik fotografeer jullie terwijl jullie spelen, lachen en genieten van elkaars gezelschap. Geen geforceerde poses, maar spontane momenten die de unieke band binnen jullie gezin perfect weerspiegelen.

Mijn fotosessies zijn ontspannen en leuk voor het hele gezin. Door middel van spelletjes en activiteiten zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de camera al snel vergeet. Zo kan ik die onbetaalbare, onbewaakte momenten vastleggen die jullie gezin zo uniek maken.

Elke foto krijgt van mij een warme, levendige bewerking die de liefde en vreugde van jullie samenzijn benadrukt. Het resultaat is een verzameling tijdloze, authentieke beelden die jullie gezin voor altijd zal koesteren.

Kijk gerust rond op mijn website en laat je inspireren door de verhalen van andere families die ik al voor mijn lens heb gehad. Ontdek de ongedwongen, vreugdevolle momenten die we samen hebben vastgelegd tijdens familie fotoshoots in Rotterdam.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie familie op deze speciale manier vast te leggen. Voor een familie fotoshoot in Rotterdam leg ik met passie pure, ongedwongen beelden vast die de unieke band binnen jullie gezin perfect weerspiegelen.

 

man en vrouw zitten op een boomstam en hun kleinzoon staat tussen hun in met mooie bomen op de achtergrond

Fotoshoot familie

Een fotoshoot biedt de mogelijkheid om bijzondere momenten vast te leggen met je gezin.

Ik fotografeer met de moment design techniek. Een Moment Design fotoshoot is een unieke manier van fotograferen waarbij de nadruk ligt op het creëren van echte momenten en echte pure emoties. Bij deze fotoshoot draait het niet om geposeerde foto’s, maar om het vastleggen van spontane en echte momenten. Tijdens de shoot worden vragen gesteld, herinneringen opgehaald en kleine opdrachten gegeven om zo de emoties en de connectie van de jullie vast te leggen. Dit resulteert in mooie, natuurlijke en spontane foto’s die de echte emoties van het moment vastleggen.

Elke fotosessie neemt ongeveer een uur in beslag, een periode waarin ik mij volledig richt op het vereeuwigen van alle mooie momenten die jullie beleven, zodat jullie deze altijd zullen herinneren.

 • Een fotoshoot van een uur op een mooie buiten locatie
 • Kledingtips
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden bijkopen is mogelijk
 • Keuze uit ongeveer 40 foto’s
 • Bestelsessie bij mij thuis in Hellevoetsluis 
  249  euro     
 • Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • De boeking is definitief na betaling van de fotoshoot.
 • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere dag.
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je bijbestellen voor 25 euro per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens de bestelsessie.
 • Reiskosten tot 20 km van postcode 3224 VM, daarna 0,50ct per km

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

“De sfeer die Mariska neerzet bij de shoot is bijzonder fijn. Hierdoor krijg je geen ‘gemaakte’ foto’s, maar echt oprechte foto’s.”

– Wendy –