logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Familiefotograaf

Pure, ongedwongen foto’s van jullie familie.

Ben je op zoek naar een familiefotograaf die de unieke band tussen jullie vastlegt?

Mijn naam is Mariska, en ik ben een gepassioneerde familiefotograaf wiens missie het is om de liefde en verbinding binnen jullie familie te vereeuwigen in authentieke, levendige foto’s.

Ik geloof dat de meest bijzondere momenten spontaan ontstaan tijdens alledaagse interacties. Van het stoeien tussen broers en zussen tot de tedere momenten van knuffels en kusje. Deze pure, ongedwongen momenten vertellen het ware verhaal van jullie familie.

Authenticiteit staat voorop tijdens mijn fotosessies. Ik leg de momenten vast waarop jullie spelend, lachend en genietend van elkaar’s gezelschap zijn, zonder geforceerde poses, maar met spontane expressies die jullie onderlinge band treffend uitbeelden.

Mijn fotoshoots zijn ontspannen en plezierig voor de hele familie. Ik gebruik spelletjes en leuke activiteiten om ervoor te zorgen dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt en de aanwezigheid van de camera vergeet. Hierdoor kan ik die kostbare, natuurlijke momenten vastleggen die jullie gezin zo uniek maken.

Elke foto krijgt een warme en levendige bewerking van mij, die de liefde en vreugde in jullie samenzijn benadrukt. Het eindresultaat? Een verzameling tijdloze, authentieke beelden die jullie als familie voor altijd zullen koesteren.

Verken mijn website voor meer inspiratie en ontdek de verhalen van andere families die ik heb mogen vastleggen. Geniet van de ongedwongen, vreugdevolle momenten die we samen hebben gecreëerd.

Ik verheug me erop om jullie te ontmoeten en de speciale momenten van jullie familie in prachtige foto’s te vangen.

Familiefotograaf met passie voor pure, ongedwongen beelden.

Fotoshoot familie

Een familiefotoshoot is een prachtige kans om de unieke band en liefdevolle momenten binnen je familie voor eeuwig vast te leggen.

Ik specialiseer in familiefotografie met behulp van de Moment Design techniek. Deze benadering van fotografie benadrukt het vastleggen van natuurlijke, oprechte emoties en interacties, weg van de traditionele geposeerde foto’s. Bij een Moment Design familiefotoshoot ligt de focus op het creëren van authentieke momenten die de essentie van jullie familieband weerspiegelen. Door middel van gesprekken, het ophalen van dierbare herinneringen en het geven van speelse opdrachten, breng ik de spontane glimlachen, de warme omhelzingen en de twinkeling in jullie ogen naar boven. Het resultaat is een reeks levendige, natuurlijke foto’s die de ware geest en liefde van jullie familie vastleggen.

Elke fotosessie neemt ongeveer een uur in beslag, een periode waarin ik mij volledig richt op het vereeuwigen van alle mooie momenten die jullie beleven, zodat jullie deze altijd zullen herinneren.

 • Een fotoshoot van een uur op een mooie buiten locatie
 • Vanaf 5 personen
 • Kledingtips
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden bijkopen is mogelijk
 • Keuze uit ongeveer 50 foto’s
 • Bestelsessie bij mij thuis in Hellevoetsluis 
      249 euro      
 • Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • De boeking is definitief na betaling van de fotoshoot.
 • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere dag.
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je bijbestellen voor 25 euro per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens de bestelsessie.
 • Reiskosten tot 20 km van postcode 3224 VM, daarna 0,50ct per km

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

“De sfeer die Mariska neerzet bij de shoot is bijzonder fijn. Hierdoor krijg je geen ‘gemaakte’ foto’s, maar echt oprechte foto’s.”

– Wendy –