familie met honden op een mooie houten brug in Vlaardingen

Familiefotoshoot met honden

Familiefotoshoot met honden: Een onvergetelijke dag in vlaardingen

Een familiefotoshoot is altijd al een bijzondere ervaring, maar wanneer honden deel uitmaken van het geheel, wordt het werkelijk uniek en onvergetelijk. Deze liefdevolle viervoeters zijn niet alleen huisdieren, ze zijn volwaardige leden van de familie, elk met hun eigen persoonlijkheid en charme. Het vastleggen van deze momenten met uw honden creëert niet alleen prachtige beelden, maar legt ook de onbeschrijfelijke band vast tussen jou en je trouwe metgezellen.

De fotoshoot

Eindelijk was het dan zover: de familiefotoshoot met Paméla en haar familie. De shoot was al een keer uitgesteld, maar dit keer ging het echt door.

We hadden afgesproken in een mooi park in Vlaardingen. Het was een zonnige dag en de temperatuur was perfect. De familie was er helemaal klaar voor en de honden waren natuurlijk ook van de partij.

De honden waren een echte toevoeging aan de fotoshoot. Ze waren vrolijk en speels en zorgden voor veel gezelligheid. We hebben af en toe hard moeten lachen om de honden die elkaar achterna renden of elkaar omver duwden.

Tijdens de fotoshoot nam ik de tijd om de familie in verschillende samenstellingen te fotograferen. We hebben foto’s gemaakt van de hele familie samen, van de gezinnen apart en van de vader met zijn dochters enz.

Ook heb ik nog een hele dierbare foto mogen maken van één van de honden. Deze hond is helaas kort na de fotoshoot overleden. De foto is een mooie herinnering aan een heel speciaal moment.

De familie was erg blij met de foto’s. Ze hebben nu prachtige herinneringen aan een onvergetelijke dag.

Ik ben altijd blij als ik een familiefotoshoot kan doen met honden. Honden zijn een belangrijk deel van veel gezinnen en ze maken elke fotoshoot extra speciaal.

Tips voor een familiefotoshoot met honden

Als je een familiefotoshoot met honden wilt plannen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee kunt houden:

  • Zorg dat de honden zich op hun gemak voelen. Neem ze mee naar de fotolocatie voordat de shoot begint, zodat ze zich kunnen aanpassen.
  • Neem lekkers mee voor de honden. Dit helpt om ze gehoorzaam te houden tijdens de fotoshoot.
  • Wees geduldig. Honden zijn niet altijd even makkelijk te fotograferen.Maar wees geduldig en dan komt het altijd wel goed.

Boek nu je eigen onvergetelijke familiefotoshoot met honden! Het is een perfecte gelegenheid om de unieke band die je met je familie en je honden deelt vast te leggen. Deze foto’s zullen dienen als blijvende herinneringen die je altijd zal koesteren. Neem vandaag nog contact op om jullie speciale dag te plannen en samen tijdloze herinneringen te creëren!

Paméla
Paméla
Lees verder
Dankzij Mariska hebben we prachtige familiefoto's waar we allemaal (inclusief de honden) goed en gezellig op staan! Fijn dat je zo met ons meedenkt en bedankt voor je flexibiliteit in plannen.