logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Fotoshoot gezin

FOTOSHOOT MET JE GEZIN: Samen de mooiste momenten vastleggen

Ben je trots op je prachtige gezin en wil je deze momenten graag voor altijd vastleggen? Dan is een professionele fotoshoot met je gezin de perfecte manier om deze momenten te vereeuwigen. Bij een fotoshoot met je gezin leg ik jullie mooiste momenten vast. Achteraf ontvangt je digitaal de professionele foto’s zodat je er mee kan doen wat je wil. .

Waarom een fotoshoot met je gezin?

Nu de kinderen nog klein zijn, vliegt de tijd voorbij en gaan ze voor je het weet al naar de middelbare school. Een gezinsfotoshoot is daarom een mooie manier om deze momenten voor altijd te koesteren en later op terug te kunnen kijken. Of je nu met z’n vieren bent of met z’n tienen, een gezinfotoshoot geeft je professionele foto’s waar je altijd met een glimlach op terug zal kijken.

Een fotoshoot met je gezin is ook een origineel cadeau-idee. Het is een cadeau waar lang op terug gekeken kan worden en wat ook nog eens leuk is om te doen. Als ervaren fotograaf zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de fotoshoot. Dit leidt tot spontane en gezellige foto’s.

Werkwijze van een gezinsfotoshoot

Wanneer we een fotoshoot met je gezin hebben geboekt, bespreken we van tevoren wat jullie wensen zijn en welke locatie jullie voorkeur heeft. Zo kan ik ervoor zorgen dat de fotoshoot volledig aan jullie verwachtingen voldoet. Tijdens de fotoshoot zullen we verschillende spelletjes en opdrachtjes doen om voor afwisseling te zorgen in de foto’s.

Na ongeveer een uur zit de fotoshoot erop en zijn er genoeg foto’s gemaakt om een selectie te kunnen maken van de mooiste foto’s.

Gezinsfotoshoot op locatie

Een gezinsfotoshoot vind bij mij altijd op een mooie locatie plaats. Enkele voorbeelden van buitenlocaties waar de fotoshoot kan plaatsvinden zijn in het bos, op het strand of in een park. Afhankelijk van het weer en jullie persoonlijke voorkeuren, kunnen we samen beslissen welke locatie het beste bij jullie past.

Boek jouw gezinsfotoshoot vandaag nog

Wil je graag een mooie herinnering creëren met jouw gezin? Boek dan vandaag nog een fotoshoot met je gezin en laat deze mooie momenten professioneel vastleggen. Neem contact op via mijn website om de mogelijkheden te bespreken.

Impressie gezin fotoshoot

Hier een kleine impressie uit een verzameling gezin fotoshoots in Zuid-Holland. Wil je meer foto’s bekijken neem dan een kijkje in mijn portfolio van de gezin fotoshoots.

Previous slide
Next slide

Foto's die je hart raken

Wacht niet langer en boek nu een onvergetelijke gezinfotoshoot in Hellevoetsluis

Recente blogs van gezin fotoshoots