logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Een onvergetelijke fotoshoot met een gezin vol plezier

Als fotograaf  voor de betekenisweek kreeg ik de kans om een leuke fotoshoot te doen met het gezin van Joyce. We hadden afgesproken op een prachtige locatie in Bernisse en het hele gezin was er klaar voor om op de foto te gaan. Joyce wilde graag met haar man en kinderen op de foto, maar er was een extra verrassing: de opa en oma van de kinderen waren er ook bij en wilden ook graag meedoen!

Het was meteen duidelijk dat dit een gezin was dat veel plezier had met elkaar. De kinderen waren zo enthousiast en hadden er veel zin in! Het was zo leuk om te zien hoe de kinderen begonnen te lachen en te spelen, terwijl ze helemaal opgingen in de foto’s.

Tijdens de fotoshoot speelden we wat spelletjes en stelden we wat vragen aan elkaar. Zo kwamen we meer te weten over dit mooie gezin en hun verhaal. Ik houd er altijd van om een persoonlijke touch aan mijn fotoshoots toe te voegen, en dit gezin was daarop geen uitzondering. Het was zo fijn om te zien hoe iedereen zich op zijn gemak voelde en zichzelf kon zijn voor de camera.

Achteraf hoorde ik vaak van klanten dat hun kinderen het spannend vinden om op de foto te gaan, of er zelfs geen zin in hebben. Maar met dit gezin was het andersom! De kinderen hadden het zo naar hun zin tijdens de fotoshoot, dat ze niet wilden stoppen! Het was zo’n leuke en onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Als fotograaf vind ik het belangrijk om meer te doen dan alleen het maken van mooie foto’s. Het gaat erom dat het hele gezin plezier heeft en een geweldige tijd heeft tijdens de fotoshoot. En dat is precies wat er gebeurde tijdens deze shoot met het gezin van Joyce. Het was zo’n fantastische ervaring en ik ben vereerd dat ik deel mocht uitmaken van deze mooie herinnering.

Wil je nog een huwelijksaanzoek op het strand zien kijk dan hier: huwelijksaanzoek op het strand