logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Geregistreerd partnerschap fotoshoot in Oostvoorne

Een tijdje geleden nam Thomas contact met mij op met de vraag of ik foto’s wilde
maken van hem en zijn vriendin Chantal op de dag van hun geregistreerd partnerschap. Dat wilde ik natuurlijk wel. De dag van het geregistreerd parnerschap Op 3 April was het dan zo ver. De dag begon heel mistig maar gelukkig klaarde het ’s middags op en begon het zonnetje lekker te schijnen. We hadden bij mij thuis afgesproken en hebben eerst even wat gedronken om elkaar een beetje te leren kennen. Daarna zijn we samen naar Oostvoorne gereden om daar in een prachtig bos de foto’s te maken. Dit bos zit vol met prachtige plekjes om mooie foto’s te maken. Het zonnetje scheen tussen de bomen door en gaf een mooi zacht licht. Af en toe vroeg ik Chantal en Thomas om elkaar wat dingen te vertellen die je normaal niet zo vaak tegen elkaar zegt zoals, waar ben je trots op van de ander. En ondertussen maakte ik de foto’s waardoor je hun liefde voor elkaar echt terug ziet in de foto’s vind ik. Na de fotoshoot in het bos zijn we nog even doorgereden naar het strand waar we in de duinen ook nog wat mooie foto’s hebben gemaakt. Daarna moesten ze al snel weer gaan want ze moesten weer helemaal terug naar Zeeland rijden om met de familie heerlijk te gaan eten. Chantal & Thomas, ik vond het super dat ik er bij mocht zijn. Ik wens jullie een leven vol liefde en geluk toe samen! Ben je ook op zoek naar een fotograaf voor een geregistreerd partnerschap? Of voor een bruiloft? Neem contact met mij op voor meer informatie!