logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Gezinsfoto's

Welkom bij Mariska Kleij Fotografie, dé plek om een professionele gezinsfoto te laten maken. Als ervaren fotograaf heb ik een diepe waardering voor de kracht van familiebanden en het vastleggen van deze speciale momenten in een gezinsfoto. Bij mij kun je een gezinsfoto laten maken die generaties lang gekoesterd zal worden, als een tijdloze herinnering aan de liefde en verbondenheid van jouw gezin.

Waarom een Gezinsfoto Laten Maken bij Mariska Kleij Fotografie?

Met mijn jarenlange ervaring in familiefotografie zorg ik ervoor dat elke gezinsfoto natuurlijk en ontspannen aanvoelt. Mijn aanpak is warm en persoonlijk, en ik stem mijn fotografie volledig af op de unieke dynamiek van jouw gezin. De stijl van de gezinsfoto’s die je bij mij kunt laten maken is helder en tijdloos, met een focus op het vangen van echte emoties en persoonlijkheden door middel van natuurlijk licht en prachtige achtergronden.

Het laten maken van een gezinsfoto bij mij is een moeiteloze ervaring, van het eerste gesprek waarin we jouw wensen verkennen tot het kiezen van de perfecte locatie en stijl voor de shoot. Op de dag van de fotoshoot zelf creëer ik een relaxte en plezierige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit zorgt ervoor dat de spontane momenten en echte interacties die ik vastleg, de essentie van jouw gezin weerspiegelen.

Na de shoot werk ik de foto’s zorgvuldig af, waarna je de professioneel bewerkte gezinsfoto’s bij komt bekijken en uitzoeken. Je kunt ook kiezen voor professioneel afgedrukte foto’s of een op maat gemaakte fotoboek, zodat je een prachtig fysiek aandenken hebt aan het moment dat we samen hebben vastgelegd.

Boek vandaag nog om jouw gezinsfoto te laten maken.

Ben je klaar om de charmante dynamiek van jouw gezin in een prachtige gezinsfoto vast te laten leggen? Neem contact op om een afspraak te maken voor het laten maken van een gezinsfoto die je voor altijd zult koesteren. Voor meer informatie over beschikbaarheid  kun je de contactpagina bezoeken of direct bellen naar 06-23266969

Gezinsfotograaf in Hellevoetsluis

Fotoshoot gezin

Een fotoshoot biedt de mogelijkheid om bijzondere momenten vast te leggen met je gezin.

Ik fotografeer met de moment design techniek. Een Moment Design fotoshoot is een unieke manier van fotograferen waarbij de nadruk ligt op het creëren van echte momenten en echte pure emoties. Bij deze fotoshoot draait het niet om geposeerde foto’s, maar om het vastleggen van spontane en echte momenten. Tijdens de shoot worden vragen gesteld, herinneringen opgehaald en kleine opdrachten gegeven om zo de emoties en de connectie van de jullie vast te leggen. Dit resulteert in mooie, natuurlijke en spontane foto’s die de echte emoties van het moment vastleggen.

Elke fotosessie neemt ongeveer een uur in beslag, een periode waarin ik mij volledig richt op het vereeuwigen van alle mooie momenten die jullie beleven, zodat jullie deze altijd zullen herinneren.

 • Een fotoshoot van een uur op een mooie buiten locatie
 • Kledingtips
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden bijkopen is mogelijk
 • Keuze uit ongeveer 40 foto’s
 • Bestelsessie bij mij thuis in Hellevoetsluis 
         199 euro     
 • Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • De boeking is definitief na betaling van de fotoshoot.
 • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere dag.
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je bijbestellen voor 25 euro per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens de bestelsessie.
 • Reiskosten tot 20 km van postcode 3224 VM, daarna 0,50ct per km

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

“Voor het laten maken van onze gezinsfoto’s kozen we voor Mariska, en het eindresultaat was fantastisch. Ze wist onze kinderen perfect te benaderen, waardoor ze prachtige, spontane momenten kon vastleggen.”

– Nathalie –