Loveshoot

Ontdek de puurheid van liefde met een betoverende loveshoot! Laat je liefdesverhaal vastleggen op de meest romantische manier, waar elk moment een onvergetelijke herinnering wordt.

Een lovehoot is zoveel meer dan alleen een fotosessie. Het is een intiem avontuur waarin we samen de essentie van jullie liefde vangen. Ik geloof in het vertellen van jullie unieke verhaal door middel van beelden die jullie emoties en connectielaten spreken. De blik in jullie ogen, de tederheid in jullie aanrakingen; ik leg ze vast met een vleugje magie, zodat jullie voor altijd kunnen terugkeren naar dat speciale moment.

Mijn werkwijze

Voor de fotoshoot

We plannen eerst een afspraak voor een geschikte datum en tijd. Ik fotograferen altijd op buiten locatie, zoals op het strand, in de duinen, in het bos, in een park of op een stoere industriële locatie. Ook ontvangen jullie een brochure met wat kledingtips. 

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen en dat het een echte beleving wordt. Geen geforceerde glimlachen of ‘cheese-smiles’, maar foto’s die echt laten zien wie jullie zijn. Ik leg graag jullie liefde en connectie vast op een spontane en ongedwongen manier en begeleid jullie hierbij.

De fotoshoot zelf is echt een uitje, met als kers op de taart waanzinnige foto’s. Ik hoor zo vaak terug dat het voor iedereen echt een bijzondere ervaring was. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jullie een prachtige tijd met elkaar beleven. Ik vertel jullie waar je het beste kunt gaan staan of zitten en geef tussendoor kleine opdrachtjes om het mooiste resultaat te bereiken. Ik help jullie volledig op je gemak te zijn en om jullie op je allermooist vast te leggen.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met jullie prachtige foto’s. Binnen 2-3 weken nodig ik jullie uit om in Hellevoetsluis samen met mij de foto’s op groot scherm te bekijken en te kiezen. Ik begeleid jullie bij het maken van een keuze, waarbij jullie volledig de vrijheid hebben om te beslissen welke foto’s jullie willen behouden en welke niet.

Veel mensen kiezen naast de digitale foto’s ook voor een groot kunstwerk voor aan de muur of een ander mooi fotoproduct.

Tarieven

199,- 

Een loveshoot is een intieme fotoshoot met je partner.
De shoot duurt ongeveer 1 uur en ik leg alle mooie en waardevolle momenten voor jullie vast.

Na de fotosessie zijn jullie van harte welkom voor een bestelsessie in Hellevoetsluis. Onder het genot van een drankje kiezen we samen de allermooiste foto’s uit. Ik help jullie bij het selecteren van de mooiste beelden en toon jullie mijn prachtigste fotoproducten. Een bestelsessie is echt een beleving! Het is fantastisch om de foto’s voor het eerst op een groot scherm te zien. Kom samen en geniet van dit bijzondere moment!

Inclusief

  • Fotoshoot van een uur.
  • Op een mooie buitenlocatie (tijdens het golden hour).
  • 5  hoge resolutie foto’s zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je extra bestellen vanaf 25,-per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens een bestelsessie.
  • Een mini verrassingsalbum.
  • Bestelsessie bij mij thuis (of via skype).

Goed om te weten

  • Alle prijzen zijn inclusief btw
  • Voor een boeking betaal je het bedrag voor de fotoshoot vooraf.
  • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst.

Lieve woorden

Meest gestelde vragen

In overleg kiezen we een locatie voor de familiefotoshoot. Dit kan bijvoorbeeld het strand zijn of een mooi bos.

Als jullie als familie ver uit elkaar wonen, kan het handig zijn een locatie te kiezen die voor iedereen goed bereikbaar is. Houd ook rekening met familieleden die minder mobiel zijn, kleine kinderen en kinderwagens. Is de plek makkelijk begaanbaar en voor iedereen goed bereikbaar?

Voor de loveshoot mogen jullie gewoon jezelf zijn in kleding die jullie graag dragen. Het is wel leuk als jullie kleding qua kleur op elkaar is afgestemd. Lichtere kleuren zoals beige, lichtgrijs en warme pastelkleuren, evenals aardetinten zoals bordeaux, lichtbruin en zachte okergeel, zijn altijd erg mooi. Vermijd liever felle of opvallende kleuren, omdat deze op de huid kunnen reflecteren. Drukke prints, teksten of patronen zijn vaak minder geschikt voor de foto’s, omdat ze een onrustig beeld kunnen geven.

Ik werk het liefs tijdens het golden hour. Dus ongeveer een uurtje tot anderhalf uur voor zonsondergang. 

Het kan altijd gebeuren dat er iemand ziek is. Geen enkel probleem. In overleg plannen we, kosteloos, een nieuwe datum in.

Jazeker, een winterfotoshoot is vaak juist erg mooi! Als iedereen warme kleding en een jas draagt, zijn fotoshoots op koudere dagen vaak prima vol te houden. Mocht je ook foto’s willen maken zonder jas, dan kunnen we de jassen kort uitdoen wanneer iedereen klaarstaat. Zodra we verder lopen naar een andere plek, kunnen de jassen weer aan. Wil je meer lezen over de voordelen van een winterfotoshoot en wat voorbeelden zien?

Qua kleding is het tijdens koudere dagen fijn om veel laagjes of truien te dragen, zodat de jassen af en toe kort uit kunnen. Het is mooi om nette, neutrale winterjassen of mantels te dragen zonder te veel drukke kleuren of prints.

Binnen een straal van 20 kilometer vanaf Hellevoetsluis reken ik geen kilometer vergoeding. Daarbuiten reken ik €0,40 per kilometer. 

Jazeker. Het standaard idee is vaak dat je bij een fotograaf een bepaalde pose moet aannemen en naar de camera moet lachen. Dat kan vrij ongemakkelijk zijn en het resultaat is vaak niet echt zoals iemand werkelijk is.  Dit is bij mij niet het geval.

Tijdens de shoot worden vragen gesteld, herinneringen opgehaald en kleine opdrachten gegeven om zo de emoties en de connectie van de jullie vast te leggen. Dit resulteert in mooie, natuurlijke en spontane foto’s die de echte emoties van het moment vastleggen.

Uiteraard! Neem mee, die hoort er ook bij, gezellig!

Natuurlijk niet! Ik hou van spontane fotografie, dus poseren is echt niet nodig. Als jullie samen op de foto gaan, geef ik af en toe wat aanwijzingen over hoe je het beste kunt staan en welke kant je op kunt kijken. Verder mogen jullie vooral jezelf zijn. Praat lekker met elkaar of met mij, wandel wat rond en deel leuke verhalen. Geef vooral alle aandacht aan die prachtige buik! Aai, knuffel en houd hem vast. Vind je het moeilijk en weet je niet hoe je moet staan? Geen zorgen, ik stel vragen en geef opdrachtjes zodat jullie spontaan en ontspannen op de foto staan.

Zelfs als je even alleen op de foto gaat, mag je gezellig blijven kletsen en hoef je niet te poseren. Vaak is het mooi als je je handen boven en/of onder je buik legt, maar dat is zeker geen verplichting. Alles komt goed, en ik geef je tips waar nodig!

Een uurtje voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot kosteloos verzetten. Ik zal contact met jullie opnemen om te overleggen wat we gaan doen.

Wat leuk! Als je het contactformulier invult neem ik z.s.m. contact met je op. We prikken een datum voor de shoot en bespreken de verwachtingen. Ik stuur je een document toe met kledingtips zodat je rustig kunt nadenken over de geschikte outfit.

Natuurlijk! Ik ben op de hoogte van de nieuwste producten om mooie afdrukken op te maken.

Reserveer nu jouw datum!

Let's make memories!