Moment design fotoshoot met Wilma en Peter

Voor mijn certificering tot moment design fotograaf moet ik minimaal 5 fotoshoot
laten zien waarin ik de moment design techniek toepas. Daarom had ik een oproep op Facebook geplaatst met de vraag of een koppel voor mij model wilde staan tijdens een moment design fotoshoot. Model staan is eigenlijk niet het goede woord want bij een moment design sessie draait het juist niet om geposeerde foto’s maar om de connectie tussen de mensen vast te leggen. Wilma en Peter wilde dit wel, en zo spraken we op een woensdag ochtend af tijdens een mooie lente dag in de Bernisse. Ze waren aangenaam verrast hoe de fotoshoot verliep, ook zij hadden meer geposeerd verwacht. Maar in plaats daarvan was het echt een mooie ochtend waarin ze weer eens dingen tegen elkaar zeiden die je niet dagelijks tegen elkaar zegt. Herinneringen ophalen en even van elkaar genieten en daar mooie foto’s aan overhouden. Mooier kan niet toch. Zou je ook wel zo’n mooie en bijzondere fotoshoot willen ervaren neem dan contact met me op. Ik kan je nu een leuk aanbod doen.