logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Moment Design Fotoshoot

Moment Design Fotoshoot: Wat is het en waarom is het perfect voor jouw fotoshoot?

Moment Design Fotografie is een techniek die is ontworpen door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Het gaat niet alleen om hoe je eruit ziet op het moment dat de foto wordt genomen, maar om hoe je je voelt. Bij een Moment Design fotoshoot draait alles om het vastleggen van jullie connectie  en emoties. 

Wat is een Moment Design Fotoshoot?

Een Moment Design fotoshoot is een unieke manier van fotograferen waarbij de nadruk ligt op het creëren van echte momenten en echte pure emoties. Bij deze fotoshoot draait het niet om geposeerde foto’s, maar om het vastleggen van spontane en echte momenten. Tijdens de shoot worden vragen gesteld, herinneringen opgehaald en kleine opdrachten gegeven om zo de emoties en de connectie van de jullie vast te leggen. Dit resulteert in mooie, natuurlijke en spontane foto’s die de echte emoties van het moment vastleggen.

Waarom kiezen voor een Moment Design Fotoshoot?

Omdat het niet alleen een fotosessie is, maar een waardevolle ervaring met tastbare herinneringen. Je hoeft niet in de camera te kijken en een perfecte lach te laten zien, maar in plaats daarvan draait het om het vastleggen van echte emoties, zoals plezier en liefde. Het resultaat is een fotoshoot waarvan de emoties afspatten en die terug te zien zijn in de foto’s.

Conclusie

Kortom, een Moment Design Fotoshoot is een unieke en waardevolle ervaring die je niet wilt missen. Door de nadruk te leggen op het vastleggen van echte emoties en momenten, biedt het de mogelijkheid om mooie herinneringen te creëren die je voor altijd kunt koesteren. Bereid je voor op de fotoshoot en werk samen met een professionele fotograaf om de best mogelijke resultaten te behalen. Boek vandaag nog jouw fotoshoot en creëer blijvende herinneringen!

Dus waar wacht u nog op? Boek uw fotoshoot vandaag nog en creëer blijvende herinneringen!

  •