logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF
Fotolocatie strand familie fotoshoot

Mooie fotolocaties voor een familie foto’s in Hellevoetsluis en omgeving

Een fotoshoot met je familie op locatie midden in de natuur is het mooiste wat er is. Het is veel vrijer en meer ongedwongen dan in een studio. Door de heerlijke buitenlucht en de mooie omgeving voelen de meeste mensen en vooral ook kinderen zich snel op hun gemak. 

Ik heb hieronder een paar mooie locaties in de omgeving van Hellevoetsluis omschreven met wat foto’s erbij zodat je een goeie indruk krijgt van de locatie.

De Vesting

Hellevoetsluis staat bekend als een vestingstadje. De vesting is dan ook een uitstekende en veelzijdige locatie voor een leuke fotoshoot. Je hebt hier een mooi strandje met een vuurtoren. Mooie gerestaureerde bunkers een prachtige oude stadsmuur en vrolijk gekleurde huisjes. Allemaal dichtbij elkaar dus is de vesting in Hellevoetsluis uitstekend geschikt voor een veelzijdige fotoshoot met je gezin of familie. 

Het Ravense hout in Hellevoetsluis

Dit mooi stukje natuur midden in Hellevoetsluis is een uitstekende fotolocatie. Het Ravense Hout of het Ravense bos is een aangelegd bos waardoor er een mooie rechte bomenlaan te vinden is. Ook zijn er leuke bruggetjes en een mooi stukje water te vinden. Genoeg variatie voor een geweldige fotoshoot dus!

Strandje in Hellevoetsluis

Één van mijn favoriete plekjes in Hellevoetsluis is het Quackstrand. Dit strandje ligt een beetje afgelegen in een prachtig natuurgebied. Het gebied heeft prachtige kleuren en mooie ongerepte natuur. Elke keer als ik daar kom ben ik weer verrast over de schoonheid ervan. 

Strand en de duinen van Rockanje

Een klein stukje rijden van Hellevoetsluis ligt mijn favoriete fotolocatie. Het strand maar vooral de duinen van Rockanje. Dit gebied is altijd mooi of het nou zomer of winter is. De mooiste tijd om hier foto’s te maken is tijdens het golden hour, ongeveer een uurtje voordat de zon onder gaat. Ik heb hier dan ook al heel veel fotoshoots gedaan. 

De Bernisse

Nog een fotolocatie in de buurt van Hellevoetsluis waar ik graag kom is de Bernisse. Dit mooie natuurgebied brengt een hoop afwisseling. Er zijn mooie bruggetjes, stukken groen, een strandje met een vijver en leuke stijgertjes. Een perfecte locatie voor een familie fotoshoot dus.

Het Mildenburgbos

Een andere prachtige fotolocatie in de buurt van Hellevoetsluis is het Mildenburgbos in Oostvoorne. Je kan hier het hele jaar door foto’s maken, het is altijd mooi. 

De mooie bomenlaan is één van mijn favoriete plekjes in het bos. Maar er zijn nog veel meer mooie plekken om in dit bos foto’s te maken met je familie of partner.

Heb je nog vragen over de locaties stel ze dan gerust. Of weet je zelf een mooie locatie te vinden laat het mij dan weten zodat we voor jullie familiefoto’s of loveshoot de mooiste locatie kunnen kiezen.