logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Even voorstellen

Over Mariska Kleij

Welkom in mijn wereld van beelden en emoties! Ik ben Mariska Kleij, een trotse echtgenote en moeder van een geweldige 19-jarige zoon. En niet te vergeten onze schattige zwarte labrador die mijn leven verrijkt met haar onvoorwaardelijke liefde. 

Het begin van fotografie

Mijn passie voor fotografie begon al in mijn jeugd. Als iemand me toen verteld had dat dit mijn roeping zou worden, had ik het waarschijnlijk niet geloofd. Maar hier ben ik, vol enthousiasme en toewijding om die kostbare banden tussen mensen vast te leggen door middel van mijn werk als fotograaf.

Passie voor trouwfotografie

Een bijzonder facet van mijn liefde voor fotografie is mijn hartstocht voor trouwfotografie. Er is iets magisch aan het vastleggen van de liefde en verbinding tussen twee mensen op hun speciale dag. Elke bruiloft is een uniek verhaal, een meeslepend avontuur waarin ik de eer heb om de emoties, de spontaniteit en de unieke momenten vast te leggen.

Unieke stijl: Moment design fotografie

Mijn stijl is uniek, geïnspireerd door moment design fotografie. Elk moment, groot of klein, draagt een verhaal in zich. Als moment design fotograaf wil ik die oprechte connectie en spontaniteit vastleggen, zodat deze beelden de tijd kunnen trotseren.

Groei en vernieuwing in fotografie

Mijn reis als fotograaf heeft me naar verschillende opleidingen en cursussen geleid. Ik blijf mezelf uitdagen, altijd op zoek naar groei en vernieuwing. Leren stopt nooit, het is die drang naar verbetering die mijn werk naar nieuwe hoogten tilt.

Betekenisvolle fotografie-ervaringen

Voor mij is fotografie meer dan alleen maar esthetiek, het gaat om het creëren van betekenisvolle ervaringen. Ik wil dat mijn beelden jullie terugvoeren naar die speciale momenten, zodat jullie telkens opnieuw die emoties kunnen beleven.

Laten we samen een avontuur aangaan

Laten we dit avontuur samen aangaan. Ik breng mijn camera, creativiteit en passie mee, terwijl jullie de liefde, spontaniteit en unieke connectie inbrengen. Samen leggen we herinneringen vast die een leven lang meegaan. Ik kijk er enorm naar uit om jullie verhaal te vertellen.

LR-Mariska-101