logo_mariskakleij_fotografie

Even voorstellen

Welkom op mijn fotografiereis! Ik ben Mariska Kleij, en mijn passie voor fotografie begon al op jonge leeftijd. Als je me toen had verteld dat deze liefde zou uitgroeien tot mijn beroep, had ik het waarschijnlijk niet kunnen geloven. Maar hier sta ik, met een camera in mijn hand en een hart vol enthousiasme om de connecties tussen mensen vast te leggen.

Fotografie is voor mij veel meer dan alleen het vastleggen van momenten; het is het vasthouden van emoties, liefde, en de kostbare banden die ons verbinden.

Mijn stijl is uniek, gevormd door de liefde voor moment design fotografie. Ik geloof dat elk moment, groot of klein, waardevol is en een verhaal vertelt. Als moment design fotograaf streef ik ernaar om de spontaniteit en oprechtheid van jullie connectie vast te leggen in beelden die de tand des tijds zullen doorstaan.

Mijn reis als fotograaf heeft me geleid naar diverse opleidingen en cursussen, en ik blijf mezelf uitdagen om te groeien en te evolueren. Ik geloof dat leren nooit stopt, en het is die drang naar verbetering die mijn werk telkens naar een hoger niveau tilt.

Voor mij draait fotografie niet alleen om het esthetische aspect, maar om het creëren van een betekenisvolle ervaring. Ik wil dat jullie beelden hebben die jullie terugvoeren naar die speciale momenten en de emoties opnieuw laten beleven telkens als je ernaar kijkt.

Dus laten we samen dit avontuur aangaan. Ik zal mijn camera, mijn creativiteit en mijn passie meenemen, en jullie brengen de liefde, spontaniteit en unieke connectie. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te vertellen en jullie emoties vast te leggen, één klik tegelijk.

LR-Mariska-101