logo_mariskakleij_fotografie

Even voorstellen

Zoals de naam van mijn website al doet vermoeden ben ik Mariska Kleij. Getrouwd en moeder van een prachtige tiener zoon. Fotografie heeft mij al sinds mijn jeugd al geboeid.

De aanschaf van mijn eerste digitale spiegelreflexcamera, nu al jaren geleden, heeft mijn leven definitief veranderd. Dat was het moment dat ik het zeker wist wat ik wil doen, waar mijn hart lag.

Vanaf dat moment ben ik opleidingen gaan volgen en gestart met het ontwikkelen van mijn eigen stijl. In 2012 had ik voor mijzelf het niveau bereikt waarbij ik de stap naar professioneel fotograaf kon maken.

Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent en volg nog steeds opleidingen en cursussen. Ik daag mezelf altijd uit om verder te gaan, beter te worden als fotograaf om de lat nóg hoger te leggen. Alles om uiteindelijk jullie blij te maken. Want daar gaat het voor mij om. Niet om foto’s die technisch mooi zijn, maar om foto’s die jou raken. Die ‘het’ moment vangen.

Tijdens mijn opleidingen ben ik in contact genomen met moment design fotografie, dit paste zo goed bij mij dat ik een opleidingstraject gevolgd heb tot gecertificeerd moment design fotograaf. Wat dit precies inhoud kan je hier lezen.

Neem gerust een kijkje op mijn blog voor mijn meest recente werk. Veel plezier op mijn website en wie weet tot binnenkort!

LR-Mariska-101