Zwangerschaps portfolioshoot

Zwangerschap is een van de meest bijzondere en unieke periodes in het leven van een vrouw. Als ervaren fotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om deze kostbare momenten vast te leggen en ze voor altijd te koesteren. Met veel enthousiasme en creativiteit bied ik jullie een onvergetelijke zwangerschapsshoot aan die jullie prachtige reis naar het ouderschap op een magische manier vastlegt. Samen creëren we tijdloze herinneringen die een leven lang meegaan. Ik kijk ernaar uit om jullie stralende glimlach, de tederheid in jullie blik en de onvoorwaardelijke liefde die jullie voor elkaar hebben, vast te leggen tijdens deze unieke zwangerschapsshoot.

Wat kost het?

Voor slechts € 25,- kunnen jullie genieten van een fotoshoot die ongeveer een uur duurt. Deze sessie stelt ons in staat om op een ongedwongen manier verschillende poses en locaties te verkennen, zodat we de meest betoverende beelden kunnen vastleggen. Inbegrepen in deze aanbieding is één prachtige digitale foto.

Na de fotoshoot hebben jullie de mogelijkheid om meer foto’s aan te schaffen, zodat jullie alle gedenkwaardige momenten kunnen bewaren. We plannen een afspraak bij mij thuis waar jullie rustig alle foto’s kunnen bekijken. De extra foto’s zijn beschikbaar tegen een betaalbare prijs, de prijzen vind je hier

 

Waar vind de fotoshoot plaats?

De fotoshoot vind plaats op een mooie buiten locatie in en rondom Hellevoetsluis tijdens het golden hour.
 

Belangrijk

Het is voor mij als fotograaf van groot belang om mijn portfolio uit te breiden en anderen te inspireren met mijn foto’s. Daarom is het essentieel dat je vooraf toestemming geeft voor het gebruik van de foto’s op mijn website, sociale media en promotiemateriaal.

Deze toestemming kan niet worden teruggedraaid. Als je later toch besluit om deze toestemming in te trekken, zul je verantwoordelijk zijn voor het betalen van alle gemaakte kosten, inclusief de gebruikelijke kosten voor een fotosessie

Neem vandaag nog contact op om jullie plek te reserveren en het begin van een prachtige reis vast te leggen. Laat mij jullie helpen om deze bijzondere tijd in jullie leven te vereeuwigen!