logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF
moeder met 2 zonen op een brug tijdens een Familiefotoshoot

Stoere familiefotoshoot in de vesting

Onlangs had ik het genoegen om een stoere familiefotoshoot te organiseren voor Nancy en haar twee jongens, een gezin dat ik al jaren ken. Nancy had een bijzondere wens. Ze wilde stoere foto’s voor aan de muur in haar huis. Ik was meteen enthousiast en besloot om de fotoshoot tijdens het magische “golden hour” te laten plaatsvinden in de historische vesting in Hellevoetsluis

Op de dag van de fotoshoot arriveerden we bij de prachtige vesting, badend in het warme en zachte licht van de ondergaande zon. De setting was perfect voor wat we wilden bereiken. Als fotograaf was ik vastberaden om de ware persoonlijkheden van Nancy’s jongens vast te leggen. En om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelden voor de camera, begonnen we met een paar leuke vragen en spelletjes.

Het duurde niet lang voordat de jongens ontspanden en zichzelf begonnen te zijn voor de camera. Hun oprechte lach en speelse blikken werden vastgelegd in de stoere foto’s die we wilden creëren. Het was geweldig om te zien hoe ze zichzelf konden zijn en plezier konden hebben, terwijl ik hun band als gezin vastlegde op beeld.

De vesting bood een prachtige achtergrond voor de stoere familiefotoshoot. De oude stenen muren en schilderachtige omgeving creëerden een unieke sfeer die de foto’s een extra dimensie gaf. 

Ik moet zeggen dat ik echt genoten heb van deze fotoshoot. Het was niet alleen een kans om mooie foto’s te maken, maar ook om waardevolle herinneringen vast te leggen van een moeder en haar zonen die duidelijk een sterke band hebben. Het is geweldig om te zien hoe fotografie mensen zo dicht bij elkaar kan brengen en hun ware persoonlijkheden kan weergeven. Al met al was de stoere familiefotoshoot een groot succes. Nancy en haar jongens waren blij met het eindresultaat. En de foto’s hebben nu een prominente plek in hun huis. Het was niet alleen een fotosessie, maar ook een mooie herinnering aan hun sterke band en de liefde die ze delen als gezin.

Als fotograaf is het altijd een voorrecht om dergelijke bijzondere momenten vast te leggen en te transformeren in blijvende herinneringen. De kracht van fotografie ligt in het bevriezen van emoties en het vertellen van verhalen. Ik ben dankbaar dat ik daar een rol in mocht spelen voor Nancy en haar jongens.

Wil je ook zo’n leuke fotoshoot klik dan hier