logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF
Fotolocatie Hellevoetsluis

Trouwen in een bakfiets

Toen ik hoorde van de plannen van Chris en Tamira om een bakfiets te gebruiken als trouwvervoer was ik gelijk enthousiast. Ik hou er wel van als een bruidspaar net even iets anders doet.

De grote dag

De dag begon bij het huis van Chris en Tamira waar Tamira zich klaar maakte voor de grote dag.
De make-up en het haar had Tamira al ergens anders laten doen dus toen ik aankwam hoefde ze alleen haar jurk nog maar aan te doen. Haar moeder en vriendinnen waren aanwezig om haar hiermee te helpen. Het was een gezellige drukte in huis. Nog even een shotje voor de zenuwen en Tamira was er klaar voor. Chris kwam met zijn vrienden en familie op de bakfiets zijn bruid ophalen. Wat een leuk gezicht die stoet van fietsers. Tamira stond al klaar achter de deur te wachten op haar bruidegom want de trap af lopen op die hakken terwijl Chris beneden stond durfde ze niet aan. Na een glaasje champagne met alle gasten die al gearriveerd waren was het tijd om met het bruidspaar te vertrekken voor de fotoshoot.

De bruidsreportage

Tamira zag erg op tegen de fotoshoot maar gelukkig kon in haar op haar gemak stellen. We reden eerst naar de Vesting in Hellevoetsluis maar onderweg zijn we nog even gestopt bij een mooi plekje langs het water. In de Vesting hebben we foto’s gemaakt bij de prachtige oude stadsmuur van Hellevoetsluis en bij de bunkers. Daarna zijn we doorgereden naar het Haringvliet waar we mooie foto’s konden maken op een rustig verborgen stukje strand en een mooi natuur gebied. Chris en Tamira waren echt een prachtig bruidspaar dus om daar mooie foto’s van te maken was niet zo moeilijk.

De ceremonie

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis in Hellevoetsluis. Alleen niet in het Prinsenhuis wat ze eerst van plan waren, en ook niet in de gewone trouwzaal. De groep mensen die naar hun bruiloft kwamen was namelijk veel te groot. Daarom vond de bruiloft plaats is een grote raadzaal. De bruid en bruidegom mochten zo met hun bakfiets het gemeentehuis binnen fietsen. Echt geweldig. Tamira werd weggeven door haar vader en haar broer. Altijd zo’n mooi moment. Na de ceremonie stond er een enorme rij met mensen die het bruidspaar wilde feliciteren.

Het feest

Het feest vond plaats in cafe de Dijk in Hellevoetsluis. Ook daar ging het bruidspaar op de bakfiets naar toe met een stoet fietsers achter zich aan. Het werd een hele gezellig avond wat tot in de late uurtjes duurde. Bedankt Chris en Tamira dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Ik vond het een super mooie dag.