logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Mijn werkwijze bij bruidsreportages

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen uit jullie leven.
Wat is er dan leuker om al die mooie en dierbare momenten te laten vereeuwigen.

De essentie is emotie vangen in een foto zodat jullie deze momenten voor altijd kunnen blijven herinneren. De foto’s vertellen het verhaal van jullie mooiste dag, zowel de grote lijnen als de kleinste details. Ongedwongen, onopvallend en respectvol fotografeer ik emoties, sfeer, details en liefde; kortom de mooiste momenten van jullie trouwdag.

Er is voor mij niets mooiers dan het vereeuwigen van dit pure geluk. Mijn stijl beschrijft zich het best als puur, romantisch, en zacht. Echte beelden, echte verhalen. Ik hou heel erg van natuurlijk licht, en zal dan ook proberen zo min mogelijk met flitslicht te werken.

Bruidsfotografie is meer dan alleen maar een foto maken, ik gebruik mijn ervaring, enthousiasme en creativiteit om van elke bruiloft een mooie en onvergetelijke reportage te maken.

Stap 1. Datumcheck

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag? Op vrijdag vinden de meeste bruiloften plaats. Wees daarom op tijd met het vastleggen van een fotograaf. Als ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben, dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stap 2. Kennismakingsgesprek

Ik vind het fijn om jullie vooraf te ontmoeten, te kijken hoe het klikt tussen ons. Graag hoor ik over jullie plannen en wensen. Samen kijken we hoe mijn rol ingevuld kan worden. Daarnaast kunnen jullie diverse voorbeelden bekijken, zo kunnen jullie meteen inspiratie en ideeën opdoen voor jullie eigen trouwdag.

Bruiloft in Zuid Holland

Stap 3. Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie een pakket gekozen hebben krijgen jullie een opdrachtbevestiging van mij met daarin een samenvatting van de gemaakte afspraken. Hierin staat hoe laat ik aanwezig ben en tot hoe laat ik blijf. Indien jullie een album hebben gekozen, staat dat er ook in en alle extra afspraken die gemaakt zijn. De opdracht is definitief als jullie een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag overmaken (deze wordt verrekend met de eindfactuur).

Stap 4. Jullie trouwdag

Als bruidsfotograaf ben ik er het liefst in de ochtend al bij, tijdens het aankleden. Ik ga onopvallend te werk dus je zult bijna niet merken dan ik er ben. Als we op locatie foto’s gaan maken dan neem ik juist het voortouw, op een ontspannen manier. Tijdens de ceremonie en gedurende de verdere dag zal ik en alle bijzondere momenten weer vastleggen zonder daarbij op de voorgrond aanwezig te zijn.

Stap 5. Na jullie bruiloft

Na afloop van jullie trouwdag probeer ik binnen enkele dagen al enkele foto’s op mijn facebook pagina te laten zien, als jullie dit leuk vinden. Ik streef erna binnen zes weken de foto’s te kunnen leveren. Jullie ontvangen de foto’s in hoge resolutie zonder watermerk op usb in een persoonlijke verpakking. Voor het album ontvangen jullie via de mail een digitaal voorbeeld van het album. Op dit voorstel kunnen jullie nog wijzigingen doorgeven zoals foto’s wisselen en lay-out correcties. Na het goedkeuren van het album heeft de drukker nog ongeveer 4 weken nodig om het album te drukken.