logo_mariskakleij_fotografie

Mijn werkwijze bij fotoshoots

Fotolocatie Mildenburgbos

Stap 1. Afspraak maken

Een afspraak maken voor een fotoshoot kan via het contactformulier of telefonisch. We plannen samen een datum en tijd en kiezen een locatie. We bespreken jullie wensen en ideeën en wat jullie verwachtingen van de fotoshoot zijn. Vooraf aan de fotoshoot krijgen jullie een vragenlijstje toegestuurd om jullie beter te leren kennen en de fotoshoot nog waardevoller te maken.

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en nemen eerst even tijd om kennis te maken. Samen verkennen we de omgeving en gaan dan aan de slag. We nemen rustig de tijd voor de fotosessie, reken op 1 tot 1½ uur, afhankelijk van het aantal mensen. Tijdens de fotoshoot is er alle ruimte voor de kinderen om te spelen en te knuffelen met papa en mama. Dit geeft vaak de mooiste foto’s.

Stap 3. Nabewerking & levering

Na de fotoshoot maak ik een selectie uit de foto’s (gemiddeld 40-50 stuks) voor de nabewerking. Wanneer de selectie en bewerking klaar is nodig ik jullie bij mij thuis uit om de foto’s te komen bekijken. Dan kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie is hoge resolutie willen hebben. De foto’s stuur ik jullie via wetransfer op, behalve bij pakket goud dan krijgen jullie alle foto’s op een mooie usb.


Bij elk pakket zit ook een prachtig mini album.