Mijn werkwijze bij fotoshoots

Fotolocatie Mildenburgbos

Stap 1. Afspraak maken

Het begint allemaal met het maken van een afspraak voor jullie fotoshoot. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch. Samen plannen we een geschikte datum, tijd en locatie. We bespreken  uitgebreid jullie wensen, ideeën en verwachtingen, zodat we de fotoshoot perfect kunnen afstemmen op jullie persoonlijkheid en stijl. Voorafgaand aan de fotosessie ontvangen jullie een vragenlijstje, waarmee we jullie beter leren kennen en de fotoshoot nog waardevoller maken.

Je hoeft vooraf niet te kiezen welk pakket je wilt.Ik kan me goed voorstellen dat je de foto’s graag eerst wil zien. Voorafgaand aan onze fotosessie breng ik het goedkoopste pakket, eventuele reiskosten in rekening.

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar op de prachtige locatie die we samen hebben uitgekozen. Voordat we aan de slag gaan, nemen we eerst de tijd om elkaar beter te leren kennen. We verkennen de omgeving en creëren een ontspannen sfeer, zodat jullie je helemaal op je gemak voelen voor de camera. De fotosessie zelf duurt ongeveer 1 tot 1½ uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en te knuffelen met hun ouders, wat vaak resulteert in de meest prachtige en spontane foto’s.

Stap 3. Nabewerking & levering

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de mooiste beelden. Gemiddeld ontvangen jullie zo’n 40 tot 50 zorgvuldig bewerkte foto’s. Als de selectie klaar is, nodig ik jullie graag uit bij mij thuis, waar jullie de foto’s op groot scherm kunnen bekijken. Hier kunnen jullie ook aangeven welke foto’s jullie graag in hoge resolutie willen ontvangen. De digitale bestanden stuur ik vervolgens veilig via een download link, zodat jullie ze gemakkelijk kunnen downloaden en delen met vrienden en familie.

Bonus: Elk pakket wordt geleverd met een prachtig mini-album, waarin jullie favoriete herinneringen tot leven komen.