logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Zwangerschaps fotoshoot Zuid Holland

 

Van harte gefeliciteerd met jullie aankomende gezinsuitbreiding!

In deze betoverende tijd, waarin jullie de komst van jullie kindje verwachten, bied ik als gespecialiseerd zwangerschapsfotograaf in Zuid-Holland een exclusieve sessie aan om deze bijzondere periode in beeld te brengen. Het vastleggen van de innige liefde, de groeiende verwachting en de pure schoonheid van het aanstaand ouderschap is mijn passie. Ik streef ernaar om beelden te creëren die de essentie van deze unieke fase in jullie leven vangen.

Deze periode, gekenmerkt door wonder en magie, met het nieuwe leven dat jullie wereld zal transformeren, verdient het om onvergetelijk vastgelegd te worden. Daarom bied ik een gepersonaliseerde zwangerschaps fotoshoot in Zuid-Holland aan, waarin we samen herinneringen vastleggen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Voor de zwangerschaps fotoshoot kunnen jullie kiezen uit mijn selectie van elegante zwangerschapsjurken, of jullie mogen natuurlijk eigen kleding meebrengen die jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu een voorkeur hebt voor een stijlvolle, bedekte look of iets meer onthullend, ik zorg ervoor dat jullie je volledig op jullie gemak voelen.

De beste periode voor een zwangerschapsshoot ligt tussen de 30e en 36e zwangerschapsweek, wanneer de buik prachtig rond is maar je je nog steeds comfortabel voelt. Dit is de tijd waarin de baby flink groeit maar nog niet is begonnen met indalen. Om te verzekeren dat we deze magische fase in jullie leven kunnen vastleggen, raad ik aan om tijdig te boeken.

Elke fotoshoot duurt zo’n 1 tot 1,5 uur. Voordat we beginnen, bespreken we jullie ideeën en wensen om de sessie perfect af te stemmen op wat jullie voor ogen hebben. Als jullie op zoek zijn naar een zwangerschaps fotoshoot in Zuid-Holland die de liefde, de anticipatie en de schoonheid van het aanstaande ouderschap vastlegt, dan kijk ik ernaar uit om samen deze speciale tijd te vereeuwigen.

Zwangerschaps fotoshoot Zuid Holland

Zwangerschaps fotoshoot

 

De zwangerschap is werkelijk een wonderbaarlijke periode. Het voelen van een kleintje in je buik is een buitengewone ervaring. Of je nu volop geniet van deze tijd of te maken hebt met enkele ongemakken, het blijft een betoverende fase in je leven. Het is iets dat je later absoluut wilt koesteren.

Tijdens de fotosessie zal ik me richten op de liefde en de unieke band tussen jou en je aanstaande kindje. Of je nu alleen bent of samen met je partner, de nadruk zal liggen op het nieuwe leven dat groeit in jouw buik. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn, in een spontane en ontspannen sfeer. Met mijn geduld, toewijding en enthousiasme zorg ik ervoor dat jullie je comfortabel voelen tijdens de fotoshoot. Het mooiste moment om een zwangerschapsshoot te doen is tussen de 30 tot 36 weken. Voor een mooie outfit tijdens de fotoshoot kan je gebruik maken van mijn client closet. Een zorgvuldig samengestelde collectie jurken die je vrijblijvend mag gebruiken tijdens je fotoshoot.

 • Een fotoshoot van een uur op een mooie buiten locatie
 • Kledingtips
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden bijkopen is mogelijk
 • Keuze uit ongeveer 40 foto’s
 • Bestelsessie bij mij thuis in Hellevoetsluis 
         199 euro     
 • Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • De boeking is definitief na betaling van de fotoshoot.
 • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere dag.
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je bijbestellen voor 25 euro per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens de bestelsessie.
 • Reiskosten tot 20 km van postcode 3224 VM, daarna 0,50ct per km

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

“Super leuke zwangerschaps fotoshoot gehad met Mariska. Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het beste op de foto kunt en tussen door is er tijd voor een grapje of een praatje! hierdoor voel je je dus snel op je gemak. We zijn heel blij met het eind resultaat echt een hele mooie herinnering aan deze zwangerschap! Voor iedereen die twijfel gewoon doen!”

– Talitha –