logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Zwangerschapsfotoshoot

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Deze onvergetelijke fase in jullie leven verdient het om prachtig vastgelegd te worden met een zwangerschapsfotoshoot. Als gespecialiseerde fotograaf in zwangerschapsfotoshoots, gevestigd in Zuid-Holland, bied ik jullie een unieke kans om deze speciale tijd te vereeuwigen. Mijn expertise ligt in het vastleggen van de pure schoonheid, intense liefde en opwindende verwachting van aanstaande ouders door middel van adembenemende zwangerschapsfotoshoots.

Deze periode is gevuld met wonderen en ik streef ernaar elk magisch moment vast te leggen, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan deze kostbare tijd. Daarom pas ik elke zwangerschapsfotoshoot speciaal aan jullie wensen aan, om herinneringen te creëren die een leven lang gekoesterd worden.

Voor de zwangerschapsfotoshoot bied ik een collectie van elegante zwangerschapsjurken aan, maar voel je vrij om je eigen kleding mee te nemen of te kiezen voor een stijl die jullie persoonlijkheid het beste weerspiegelt. Comfort en persoonlijke voorkeur staan voorop, of jullie nu kiezen voor gekleed of een meer onthullende stijl.

Het perfecte moment voor jullie zwangerschapsfotoshoot is idealiter tussen de 30e en 36e week, wanneer de buik prachtig rond is, maar jullie je nog steeds comfortabel voelen. Deze timing zorgt ervoor dat we de volle schoonheid van de zwangerschap kunnen vastleggen, voordat de baby begint te dalen. Ik raad aan om tijdig te reserveren om deze unieke fase vast te kunnen leggen.

De fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur, waarin we uitgebreid de tijd nemen om jullie wensen en ideeën door te spreken en de fotoshoot perfect aan te passen aan jullie verwachtingen. Als jullie op zoek zijn naar een onvergetelijke zwangerschapsfotoshoot in Zuid-Holland, die de liefde, de verwachting en de unieke schoonheid van aanstaand ouderschap vastlegt, dan werk ik graag met jullie samen om deze bijzondere tijd in jullie leven te vereeuwigen.

Fotoshoot zwangerschap

Fotoshoot zwangerschap

De zwangerschap is werkelijk een wonderbaarlijke periode. Het voelen van een kleintje in je buik is een buitengewone ervaring. Of je nu volop geniet van deze tijd of te maken hebt met enkele ongemakken, het blijft een betoverende fase in je leven. Het is iets dat je later absoluut wilt koesteren.

Tijdens de fotosessie zal ik me richten op de liefde en de unieke band tussen jou en je aanstaande kindje. Of je nu alleen bent of samen met je partner, de nadruk zal liggen op het nieuwe leven dat groeit in jouw buik. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn, in een spontane en ontspannen sfeer. Met mijn geduld, toewijding en enthousiasme zorg ik ervoor dat jullie je comfortabel voelen tijdens de fotoshoot. Het mooiste moment om een zwangerschapsshoot te doen is tussen de 30 tot 34 weken. Voor een mooie outfit tijdens de fotoshoot kan je gebruik maken van mijn client closet. Een zorgvuldig samengestelde collectie jurken die je vrijblijvend mag gebruiken tijdens je fotoshoot.

 • Een fotoshoot van een uur op een mooie buiten locatie
 • Kledingtips
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden bijkopen is mogelijk
 • Keuze uit ongeveer 40 foto’s
 • Bestelsessie bij mij thuis in Hellevoetsluis
  199 euro
 • Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • De boeking is definitief na betaling van de fotoshoot.
 • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere dag.
 • Je kunt gebruik maken van de jurken in mijn client closet.
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je bijbestellen voor 25 euro per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens de bestelsessie.
 • Reiskosten tot 20 km van postcode 3224 VM, daarna 0,50ct per km

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

“Super leuke zwangerschaps shoot gehad met Mariska. Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het beste op de foto kunt en tussen door is er tijd voor een grapje of een praatje! hierdoor voel je je dus snel op je gemak. We zijn heel blij met het eind resultaat echt een hele mooie herinnering aan deze zwangerschap! Voor iedereen die twijfel gewoon doen!”

-Talitha –