logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF
Zwangerschapsshoot met de ondergaande zon op de achtergrond

Zwangerschapsshoot bij het Oostvoornse meer

Het gouden uur, dat magische moment net voor zonsopgang en net voor zonsondergang, is altijd een van mijn favoriete tijden om foto’s te maken. De zachte, warme gloed van het zonlicht geeft een unieke sfeer aan de foto’s en zorgt voor een prachtige achtergrond. Onlangs had ik het genoegen om een zwangerschapsshoot te doen tijdens het gouden uur.

De zwangerschapsshoot vond plaats aan het Oostvoornse meer. Een prachtige locatie met veel variatie.

Het weer was perfect. Een heldere, warme avond met de zon die langzaam onderging aan de horizon. We begonnen met het maken van enkele foto’s terwijl het zonlicht nog wat hoger aan de hemel stond. De zachte, gouden tinten voegden een warme gloed toe aan de beelden en lieten Talitha’s zwangere buik stralen.

Naarmate de zon lager zakte, veranderde de omgeving en het licht met elk moment. Het was een race tegen de klok, maar het leverde enkele van de meest magische foto’s op. Het paar knuffelde elkaar, sprak over hun verwachtingen en keek vol verwondering naar de baby die binnenkort zou arriveren. De reflecties van de zonsondergang op hun gezichten gaven de foto’s een dromerig en romantisch gevoel.

Ik ben dankbaar voor de kans om de magie van het gouden uur te benutten en dit liefdevolle paar te helpen herinneringen te creëren die ze voor altijd zullen koesteren. Het was een bijzondere ervaring om deze zwangerschapsshoot te doen, en ik kijk uit naar nog veel meer bijzondere momenten in de toekomst.

Wil je meer informatie over een zwangerschapsshoot kijk dan hier.