logo_mariskakleij_fotografie_groen_DEF

Zwangerschapsshoot Zuid Holland

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Op deze prachtige mijlpaal in jullie leven, het verwelkomen van een nieuw leven, bied ik als zwangerschapsfotograaf in Zuid-Holland een unieke manier om deze speciale tijd vast te leggen met een professionele zwangerschapsshoot. Het is mijn passie om de schoonheid, liefde en verwachting van aanstaande ouders te vereeuwigen in prachtige beelden die de essentie van deze bijzondere periode weerspiegelen.

Dit is een periode vol wonderen en magie, met het groeiende leven binnenin die jullie wereld voor altijd zal veranderen. Ik begrijp hoe belangrijk het is om deze vluchtige momenten vast te leggen en bied daarom een op maat gemaakte zwangerschapsshoot in Zuid-Holland aan, waar we samen werken om herinneringen te creëren die jullie voor altijd zullen koesteren.

Mijn collectie zwangerschapsjurken staat tot jullie beschikking voor de shoot, maar het is ook mogelijk om eigen kleding te dragen of te kiezen voor een meer onthullende look – alles in lijn met jullie persoonlijke stijl en comfort.

Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap, wanneer je buik mooi rond is en je je nog comfortabel voelt. Rond deze tijd is de baby volop aan het groeien, maar nog niet begonnen met indalen, wat kan leiden tot een minder ronde buikvorm. Ik adviseer om vroeg te boeken om verzekerd te zijn van een plekje, zodat we deze magische fase in jullie leven prachtig kunnen vastleggen.

De fotosessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, waarbij we vooraf jullie wensen en ideeën bespreken om de shoot perfect op maat te maken.  Als jullie op zoek zijn naar een zwangerschapsshoot in Zuid-Holland die jullie liefde, verwachting en de schoonheid van aanstaand ouderschap vangt, dan nodig ik jullie van harte uit om samen met mij deze bijzondere reis vast te leggen.

Fotoshoot zwangerschap

Fotoshoot zwangerschap

De zwangerschap is werkelijk een wonderbaarlijke periode. Het voelen van een kleintje in je buik is een buitengewone ervaring. Of je nu volop geniet van deze tijd of te maken hebt met enkele ongemakken, het blijft een betoverende fase in je leven. Het is iets dat je later absoluut wilt koesteren.

Tijdens de fotosessie zal ik me richten op de liefde en de unieke band tussen jou en je aanstaande kindje. Of je nu alleen bent of samen met je partner, de nadruk zal liggen op het nieuwe leven dat groeit in jouw buik. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn, in een spontane en ontspannen sfeer. Met mijn geduld, toewijding en enthousiasme zorg ik ervoor dat jullie je comfortabel voelen tijdens de fotoshoot. Het mooiste moment om een zwangerschapsshoot te doen is tussen de 30 tot 34 weken. Voor een mooie outfit tijdens de fotoshoot kan je gebruik maken van mijn client closet. Een zorgvuldig samengestelde collectie jurken die je vrijblijvend mag gebruiken tijdens je fotoshoot.

 • Een fotoshoot van een uur op een mooie buiten locatie
 • Kledingtips
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden bijkopen is mogelijk
 • Keuze uit ongeveer 40 foto’s
 • Bestelsessie bij mij thuis in Hellevoetsluis
  199 euro
 • Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • De boeking is definitief na betaling van de fotoshoot.
 • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere dag.
 • Je kunt gebruik maken van de jurken in mijn client closet.
 • 5 digitale foto’s in hoge resolutie zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je bijbestellen voor 25 euro per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens de bestelsessie.
 • Reiskosten tot 20 km van postcode 3224 VM, daarna 0,50ct per km

Stap 2. De Moment Design fotoshoot

“Super leuke zwangerschaps shoot gehad met Mariska. Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het beste op de foto kunt en tussen door is er tijd voor een grapje of een praatje! hierdoor voel je je dus snel op je gemak. We zijn heel blij met het eind resultaat echt een hele mooie herinnering aan deze zwangerschap! Voor iedereen die twijfel gewoon doen!”

-Talitha –