Zwangerschapsshoot

Wat een prachtig nieuws: jullie verwachten een baby! Deze bijzondere tijd, waarin nieuw leven zich aankondigt, is werkelijk uniek. Het wonder van een groeiend kindje in je buik ervaren is iets magisch. Of je nu zweeft op een roze wolk of soms stuit op de kleine ongemakken van de zwangerschap, het blijft een tijd vol verwondering en schoonheid die je voor altijd wilt vasthouden.

In mijn fotosessies focus ik volledig op de liefde en bijzondere verbinding die er al is tussen jou en je ongeboren kindje. Of je nu de fotoshoot alleen doet of samen met je partner, ik leg de focus op het leven dat in jou groeit. Mijn doel is om jullie op een natuurlijke, spontane manier vast te leggen, in een setting waarin je je volledig op je gemak voelt. Met mijn geduld, toewijding en passie voor fotografie creëer ik een ontspannen sfeer waarin jullie schitteren. De ideale periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 34 weken, wanneer je buik prachtig rond is.

Om je fotoshoot extra speciaal te maken, bied ik toegang tot mijn client closet. Deze zorgvuldig geselecteerde collectie jurken staat geheel tot je beschikking, zodat je je op je mooist kunt voelen tijdens dit bijzondere moment. Laten we samen deze wonderlijke periode in je leven vereeuwigen.

Waarom een zwangershapsshoot boeken?

Vrouwen vertellen me vaak dat ze spijt hebben geen professionele foto's van hun zwangerschap te hebben laten maken. Hier zijn 8 redenen waarom je een zwangerschapsfotoshoot zou moeten boeken:

1. Geniet van hoe mooi en krachtig je bent

Je bent prachtig en ziet er geweldig uit, ongeacht hoe je je voelt. Op dit moment ben je op het hoogtepunt van natuurlijke, vrouwelijke schoonheid. Je straalt en hebt die bijzondere zwangerschapsgloed. Geniet van deze uitstraling en trakteer jezelf op een zwangerschapsshoot.

2. Het is leuk

Een fotoshoot kan spannend zijn, maar iedereen die bij mij een shoot heeft gedaan vond het een hele leuke ervaring! Bij mijn fotografie stijl horen spontane en pure foto’s. Hierdoor hoeven jullie niet stijf en ongemakkelijk in de lens te kijken. Ik help jullie door middel van kleine opdrachtjes om te lachen en te genieten van elkaar. Misschien zelfs een beetje gek doen. Het gaat erom dat jullie plezier maken! Op deze manier kan ik de mooiste spontane foto’s van jullie maken.

3. Verwen jezelf

Een zwangerschapsshoot geeft je een goede reden om jezelf eens extra te verwennen en jezelf mooi te maken. Misschien draag je vooral kleding die comfortabel zit en besteed je minder tijd aan je haar en make-up. Hoe leuk is het dan om jezelf weer op te doffen en extra mooi te voelen voor de foto! Weet je niet welke kleding je het beste kunt dragen? Ik help je er graag bij. Lees hier alvast wat tips om je zwangerschapsshoot goed voor te bereiden.

4. Tijd om stil te staan bij het geluk dat in je buik groeit

Zwangerschap is een van de mooiste en meest levensveranderende periodes die een vrouw mag meemaken. Het is een bijzondere tijd die soms veel te snel voorbijgaat. Tijdens een zwangerschapsshoot kun je echt even stilstaan bij dat kleine geluk dat in je buik groeit.

5. Een leuke date samen met je partner

Een zwangerschapsfotoshoot is een leuke date, waarbij jullie echt even kunnen genieten van elkaar. Zeker in deze tijd waarin de meeste aandacht waarschijnlijk op jezelf en de baby is gericht. Hoe mooi is het om naast zwangerschapsfoto’s van je buik ook de liefde tussen jou en je partner vast te leggen? Een zwangerschapsshoot geeft je de kans om na te denken over jullie leven dat je samen hebt opgebouwd en stil te staan bij jullie kleine wonder in je buik.

 

6. Foto's om trots op te zijn

Natuurlijk kun je zelf of je partner foto’s laten maken van je buik, maar dat zal nooit hetzelfde zijn als professionele foto’s. Zwangerschap is een bijzonder moment in je leven dat een professionele fotoshoot verdient. Het zullen foto’s worden waar je trots op bent en die het waard zijn om te delen! Wil je wat voorbeelden zien van een zwangerschapsshoot? Bekijk dan mijn portfolio.

7. Voorkom spijt

Negen maanden duren aan de ene kant lang, maar achteraf vliegen ze sneller voorbij dan je had verwacht. Ook al krijg je meerdere kinderen, geen zwangerschap zal hetzelfde zijn. Elke zwangerschap is uniek! Ik ken niemand die spijt heeft gekregen van een zwangerschapsshoot, maar wel veel vrouwen die spijt hebben omdat ze het niet hebben gedaan.

8. Mooie herinnering aan deze bijzondere tijd

Foto’s roepen herinneringen, gevoelens en emoties op. Ze helpen je om deze bijzondere periode van je leven beter te herinneren. Hoe leuk is het om later naar je foto’s terug te kijken en weer te voelen hoe het was, die bewegingen in je buik. Dat je je weer herinnert hoe je wegdroomde en probeerde voor te stellen wie er straks deel uit zou maken van je leven. Daarnaast kun je, als je kind ouder is, de foto’s laten zien van jou als zwangere mama, terwijl hij of zij in je buik groeide.

"Elke zwangerschap is een klein wonder en een groot avontuur."

Tarieven

199,-

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden met je partner of alleen. De shoot duurt ongeveer 1 uur en ik leg alle mooie en waardevolle momenten voor jullie vast.

Na de fotosessie zijn jullie welkom voor een bestelsessie in Hellevoetsluis. Samen met mij, onder het genot van een drankje, kiezen jullie de allermooiste foto’s uit.

Tijdens het bestellen help ik je bij het selecteren van jullie mooiste foto’s en laat ik mijn prachtigste fotoproducten zien. Een bestelsessie is echt een beleving! Het is waanzinnig om de foto’s voor het eerst op een groot scherm te zien. Kom samen en geniet van dit speciale moment!

Inclusief

  • Fotoshoot van een uur.
  • Op een mooie buitenlocatie (tijdens het golden hour).
  • Gebruik van client closet.
  • 5  hoge resolutie foto’s zijn inbegrepen. Losse foto’s kun je extra bestellen vanaf 25,-per stuk of met voordelige pakketprijzen tijdens een bestelsessie.
  • Een mini verrassingsalbum.
  • Bestelsessie bij mij thuis (of via skype).

Goed om te weten

  • Alle prijzen zijn inclusief btw
  • Voor een boeking betaal je het bedrag voor de fotoshoot vooraf.
  • Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst.

Lieve woorden

Meest gestelde vragen

De beste tijd voor een zwangerschaps fotoshoot is tussen de 30 en de 35 weken. Rond deze tijd heb je een mooie bolle buik, en je bent dan niet meer zo moe en misselijk als in het eerste trimester. 

Het is heel belangrijk  dat je goed nadenkt over wat je aantrekt tijdens de shoot. Je kunt tijdens de fotoshoot eigen kleding dragen, je kunt ook gebruik maken van mijn client closet. De client closet bestaat uit prachtige jurken die uitermate geschikt zijn voor zwangerschapsshoots! Draag je je eigen kleding? Ga dan voor strakke kleding in zachte tinten. Draag liever geen patronen. Het belangrijkste is dat jij je mooi en lekker voelt in de kleding die je aanhebt.

Ik werk het liefs tijdens het golden hou. Dus ongeveer een uurtje tot anderhalf uur voor zonsondergang. 

Gemiddeld duurt een fotoshoot tussen de 60 en 90 minuten.

De fotoshoot vind altijd in overleg plaats op een mooie buiten locatie. 

Natuurlijk mag dat! Als er kinderen in het gezin zijn, begin ik graag met de gezinsfoto’s. Daarna kunnen de kinderen lekker gaan spelen terwijl je partner even op hen let. Intussen maak ik foto’s van jou alleen.

Natuurlijk niet! Ik hou van spontane fotografie, dus poseren is echt niet nodig. Als jullie samen op de foto gaan, geef ik af en toe wat aanwijzingen over hoe je het beste kunt staan en welke kant je op kunt kijken. Verder mogen jullie vooral jezelf zijn. Praat lekker met elkaar of met mij, wandel wat rond en deel leuke verhalen. Geef vooral alle aandacht aan die prachtige buik! Aai, knuffel en houd hem vast. Vind je het moeilijk en weet je niet hoe je moet staan? Geen zorgen, ik stel vragen en geef opdrachtjes zodat jullie spontaan en ontspannen op de foto staan.

Zelfs als je even alleen op de foto gaat, mag je gezellig blijven kletsen en hoef je niet te poseren. Vaak is het mooi als je je handen boven en/of onder je buik legt, maar dat is zeker geen verplichting. Alles komt goed, en ik geef je tips waar nodig!

Een uurtje voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot kosteloos verzetten. Ik zal contact met jullie opnemen om te overleggen wat we gaan doen.

Reserveer nu jouw datum!

Let's make memories!